|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hmmm... A kako stvari stoje sa driverima u Windowsima kada su dve grafe spojene radi koristenja dva monitora? I tada svaka graficka mora imati svoje drivere instalirane (valjda) a nebi smjelo dolaziti do konflikta. Tu soluciju sa dvije grafe i dva monitora sam probao jednom davno, i to su bile cak samo spojene dvije obice PCI S3 graficke sa 2 Mb Rama na Win 98... Ali se vise ne sjecam koja je bila shema sa driverima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
|
Toliko mogucnosti a tako malo grafulja za isprobati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Toliko o mojem zadnjem javljanju ![]() Ima li itko kakve informacije o HT sabirnici i njenom smanjivanju pri OC-u? Jer, danas sam malo išel klokati i zaboravil sam spustiti HTT na 4 s obzirom da sam boot-ao na 248Mhz i kada ono, normalno ulazi u windowse. Reko dobro, idem tesitrati da vidim kako će se srušiti pod opterećenjem a kad ono: ![]() Mislim na HT link u CPU-Z-u... Kaj to AM2 kao i kod C2D nema restrikcije oko FSB-a odnosno brzine HT-a? Ili je matična izdržljiva pa da ju probam još malo stisnuti? ![]()
![]() |
#95 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma nemaš smisla to tjerati preko 1ghz....ne donosi ništa performansi, samo može donijeti nestabilnost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene isto tako, cak sam jedan strani rewiew mog proca nasao, htt je ostao na 1500mhz, trenutno kod mene 1150 (5x230) sve rock/orthos/occt/superpi/solitaire stabilno ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Moderator
|
Citiraj:
Moram pogledati koliki su dobiti, možda ih ima ![]() @ nino 1500 !? Ideš...To je HTT na 300 ![]() I da, za sve ljubitelje igranja na ovoj integruši - pokrenuo PES 6 Demo i bez štekanja na 800x600 (medium ). Na 1152x864 (high) malo ipak šteka, ali ne puno i dalje je igrivo. Možda da ju klokam malo bi nekaj dobio : stoopid Što znate, možda vas iznenadim i sa nekim 3Dmark rezultatom (yeah, right) ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
|
Evo kupio i ja doticnu plocu ![]() Bio sam u Hg-Spotu i Ve-Milu i vise nije bilo za kupiti revizije 1.0 tako da sam uzeo reviziju 2.1 Razlika je u intergriranoj grafici. Revizija 1.0 ima gf6100 na sebi dok moja 2.1 ima Quadro nvs 210s. Odmah sa njom sam piknuo i Gigabyte 7900 gs sa zalmanom : Ove godine se nosi Gigabyte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
Ajde ajde, necemo donositi takve kategoricke sudove o proizvodu koji nismo vidjeli, a kamoli isprobali, jelda? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jedino tvoja matična baš i nema previše BIOS-a izdanih, ali valjda neće biti problema. Nadam se da će raditi brzo i stabilno kao i moja ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
Ma mora ![]() Bas sam sada i ja pogledao za bios... uopce ih nema ![]() Ali nema niti za 3.0 reviziju... Vjerojatno je vec tvornicki bios upgrejdan posto su izasle nakon tvoje... Edit: Eto, poput pravoga muskarca izvadio sam svoju novu 7900 gs van i krenuo se igrat na intergriranoj Quadro grafici... PES 5 leti na rezi 1024x768 na Low detaljima... Izgledi vise nego dobro... Sa medium detaljima malo trza... Edit 2: NFS Underground 2 reza 1024 x 769 na low i igra leti i izgleda jako dobro... Uz ovu graficku se bome moze i kvalitetno igrat... Edit 3: Prince of Persia igrivo na 800 x 600 Medium ili 1024 x 768 na low Zadnje izmijenjeno od: gunther. 13.12.2006. u 03:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
Ali to ne znaci da je Gigabyte srot, jelte? ![]() Inace ovaj topic me dao u razmisljalje i mislim da cu si i ja priustit ovu kombinaciju ili slicnu. Prodjem 900kn jeftinije nego sa E6300 i onom asrock, a to nije malo novaca ![]() evo jedna pusa za Vucu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
|
SPLiFF samo kupi AMD... I upamti: AMD Athlon - Procesor za Gospodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Moderator
|
Novi BIOS
Izašao je novi BIOS za Rev1.x, verzija F7 - Updated CPU ID Vjerojatno su dodatni novi procesori, ovi 65nm Brisbane pretpostavljam.
![]() |
#109 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Moderator
|
Je, čitam po XS-u i jako dobro idu AM2. Svi tu negdje 2700-2900 bez problema na malo povišenom naponu. Ali onda zveknu u zid i nikamo više ne idu.
![]() |
#111 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma odlicna je to reza....za ~600kn dobijes 2,7ghz...sto je stvarno super reza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ostalo je isto - OC, stabilnost i dalje vrhunska. Skužio sam da mema baš i ne voli divider 667, kraj memoriji je oko ~860Mhz. Proc sada vrtim na 2700Mhz Orthos (OCCT 30 minutni test je prošao) na 1.4V - za sada stabilno ![]() Ako to prođe, budemo ga šiknuli na 1.35V ![]() Probao sam i 2800Mhz sa 1.4V i puko je OCCT. Vrlo vjerojatno je zid negdje između 2.7-2.8Ghz. A voltažu preko 1.45V ne želim forsirati, nema potrebe za 200Mhz više... Jedino kaj ja dan-danas nisam skužio jesu ti divajderi kod AM2 - to je toliko zbrkano da ja jednostavno nemrem unaprijed znati na koliko će memorija raditi...Niti jedan frequency calculator ne računa što CPU-Z npr. izbacuje kao rezultat kada ja OC-am sistem.
![]() |
![]() |
#113 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Moderator
|
Vidjeh već to...ali to ti je problem jer brijem da ne ide po toj tablici ![]() Ali hvala ![]() EDIT: Usudio bih se reći da MBO i nema nekih nekompatibilnosti sa memorijom, trenutno imam na testiranju SuperTalent 2x1GB i RAM radi ko sisa ![]() Znači, za sada su na njoj bile - 2x512MB GoodRam 667, 2x512MB Crucial Ballistix 800 i trenutno SuperTalent 2x1GB 667. Sve memorije rade super u DC-u i može ih se jako dobro potjerati. ![]() Nadam se da se vlasnik ne ljuti ![]() Inače, vratih se na F6 BIOS, nekako mi F7 nije pasao, dosta je bio čudan što se OC-a tiče (neke stvari koje su na F6 radile stabilno, na F7 nisu htjele bootat). Tako da ono, matična je stvarno super i radi besprijekorno. Malo sam se i igrao sa procesorom, uglavnom, 2700Mhz je stabilno sa 1.4V što je čisto pristojan rezultat ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 27.12.2006. u 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Uf tek sam sad vidio post. Ne ljutim se, nemam zakaj. Evo na Asusici radi ovak: 800mhz 4-4-3-8 1T na 2.2V i 1000mhz 5-5-5-15 2T na 2.2V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Moderator
|
Glavno da radi ![]() Nego, pitao si tamo za temperaturu procesora. Znam da si govorio da su tebi puno više temperature. Jedino ti mogu reći svoje: Vcore 1.25V idle/load (S&M) -> 30°C/42°C Hyper TX se vrti na nekih 500 rpm-a u idle-u do max. 1000 rpm u load-u. Inače, čak i kada sam ga držao na višoj voltaži nije prelazio u load-u 50°C (niti jedna jezgra). Bile su oko 48°C, to je najviše što sam ikada vidio kod sebe.
![]() |
#117 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je na 1.25V 38/48°C. Kad je na 1.35V onda je 42/58°C. Ziher je zbog matične i heatpipea jer je dotični jako vruč na dodir al opet mi se čini da bi Freezer trebao to bolje hladiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Moderator
|
![]() |
#119 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
No mene zanimaju kako vam toliko variraju temp. između core1 i core2?Meni je razlika 1°C max 2,tak i u loadu.Proc mi trenutno radi na 1.150v (još testiram) i temp su mi u idleu 30°C,a u loadu oko 40°C sa stock hladnjakom |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Moderator
|
Koji proc? Nemaš niš u sigu pa pitam... Uglavnom, meni ti je razlika 2-3°C, skoro pa uvijek. A neznam zašto su te razlike, pošto su i Veki-OS-u bile razlike kada je čak i HS skinuo. Ja sam odprije mislio da je to radi krivo raspoređne npr. paste, ali skidanjem HS-a i pravilnom instalacijom svega (paste i venta) Veki-os je i dalje imao razlike u temperaturama. Tako da ono, ko će znat...
![]() |
|
|