|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
VM mreže revolucija gotova - kralj je ostao na tronu...
Konačno se nešto značajno događa na hrvatskom tržištu DSL-om. VM mreže nude flat paket za samo 49 kn. Zajedno s 79 kn pretplate koje plaćate t-comu to iznosi 128kn mjesečno za pravne i fizičke osobe : goood : . Do jučer je to bilo nezamislivo. Ako netko proba nek javi dojmove. Evo linka: http://www.vm-mreze.hr/novosti.asp?newsID=62 Zadnje izmijenjeno od: sborsic6. 11.01.2007. u 17:22. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Nažalost ne možemo Vam ponuditi ADSL za taj telefonski broj jer je na tom broju već instaliran ADSL. je a kak ću drugačije dobit to onda LOL?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
+385 1 6659 351 Pozovi i pitaj. Koliko sam ja skužio na newsima - ti njih pozoveš, daš zahtjev i za nekih pola sata nakon kaj ti pošalju lozinku i username možeš početi surfati, a prvi račun koji ćeš dobiti će biti za siječanj/2007. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo ima i t-zombix nešto za reć, a izgleda da je čovjek prešao... Izgleda da je jedina caka da se potpiše ugovor na godinu dana.
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jup... i postoji nešto jako lijepo kod vm mreže adsl-a, al sam obećao liku koji im je smislio cijeli adsl da neću reći... jaojao... al ako netko skuži... kako će se obradovati !!! da ne dobivam novi link, prešao bih na njih pa i da su 50% skuplji od svih ostalih ![]()
#10 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
metronet ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja ne vjerujem... to je ko ono... e, reći ću ti nešto al nemoj nikome reći jer sam obećala da neću nikome odati. mislim ono... ne želim reći ništa. zapravo, ne znam više niti dali to postoji, ali ako postoji... jaojao ljepote. ? ?
#16 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Super..a 051..eh..I ja bi flet!!
#19 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Ovako da se i ja javim... Naime Vmmreže mi daju sponzorstvo klanu odnosno kolokaciju servera pa sam ja imao i njihov DSL. Naime kažem imao jer sam bio prezadovoljan do nedavno dok se oni nisu prebacili na metronet i od tad mi nije sve baš najbolje štimalo jer mi je ping prema van bio banana za igranje odnosno milijun hopova do servera u DE i onda sam se vratio nazad na Tcom kako bi se mogao normalno igrati... Oni koji ne igraju MP igre preko neta mislim da im ovo ne bi trebalo predstavljati problem. Ja sam imao staticku Ip adresu kod njih otprilke 9mj. Jedini bi bio problem kad bio bio okacen na net preko 24h i kad bi me disconectalo da mi kao promjene IP adresu tad bi ostao "visiti" i morao bi ih zvat da me otkace, to nije problem jer decki to odmah naprave cim ih nazoves ali kad se to desi usred noci onda hebaj ga do ujutro.. ![]() Inace Vm ekipa su stvaro ok i da metronet ponudi bolji međunarodni link odmah bi se vratio nazad pa da su i skuplji ali nemrem igra COD2 s pingom 90 dok drugi imaju 48. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
2. amis ne koristi t-comovu infrastrukturu i nijedna lipa od nove usluge 2u1 ne ide t-comu, zato su sporiji malo..dok se ufuraju ![]() 3. cijena je puno niža od svih ostalih |
|
![]() |
![]() |
#24 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
AMIS ne pruza ISDN i tu je za mene prici kraj i nedam Slovencima ni lipe,T-Com je barem 49% HR firma (da i ja ih isto mrzim ...) I za ovo se ne treba zahebavat s telefonom da ga prebacim na AMIS i slicno... Ovo smatram kao preduhutrivanje T-Comove ponude koja mislim da bi trebala biti slicna... |
![]() |
![]() |
#25 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
#26 | |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
2. razočarat ću te, ali to nije tako (napisao je dawar iznad) 3. o tome bi se dalo raspravljati |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
imas kod amisha za 20kn mjesecno dodatan telefonski broj? |
|
![]() |
![]() |