|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
program za deinstalaciju
Instalirao sam si igru i nakon što sam je odigrao, poželio sam je ukloniti s kompa. Pri pokretanju njenog Uninstalla (Start - Programs) ili iz Add/Remove Programs u Control panelu, pojavljuje mi se novi prozorčić u kojem piše da ima greška u Setup.exe programa (igre) i da se izvinjavaju zbog toga (jaka pomoć). Pokušao sam pomoću programa Add/Remove Pro, ali i kod njega se pojavljivao isti prozorčić. Dakle, tražim program/metodu koja bi mi pomogla da tu igru uklonim s kompa. Napomena: nije mi strano čeprkanje po Registry-ju, ali bih to volio izbjeći ako ikako mogu.
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Your Uninstaller! 2006 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da ces ipak na "ceprkanje" po registry. Brijem da svi ti uninstall programi moraju biti instalirani prije, da bi mogli kasnije izbrisat igru/program. Ovako naknadno neznam dali ima pomoci. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Provaj program Advanced unistaller 2005/2006 on ce ti to 100% izbrisat,i ima jos dosta alata regystry,startup,duplicate files ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
***emti, opet si me preduhitrio. : goood : : goood : Pa to je za ispalit. Inače, daleko najbolji savjet. Your uninstaler radi isto ok posao, međutim, on u biti starta program za deinstaliranje (što radiš i ti kad hoćeš maknut igru), međutim, nakon toga još čisti "ređistri" od zaostataka koje je igra ostavila. Slušaj Tora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|