|
![]() |
#301 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Zapravo kao što sam gore rekao nije mi baš stalo previše do reputacije ali mi nikako nije bilo drago da mi je netko zavaljo s onakvim komentarom reputaciju u minus i to debeli minus bez objašnjenja nego s naslađivanjem i da budem jedini member foruma sa negativnom reputaijom zbog necijeg hira, e to mi nije bilo drago. Pogotovo jer sam imao tih par bodova i to zaista od ljudi kojima sam pomogao i ja uvijek tako dam reputaciju ali skidanje iz hireva mi je malo onak bezveze. Hvala adminu/modu koji je primjetio da me netko iz hira sabotirao i obrisao to, hvala ljudima koji su se "sažalili" pa udijelili ponavljam ne patim na brojčeke i sve neka je 0 ali brate mili da je u minusu malo je u banaki, bez razloga.... |
![]() |
![]() |
#303 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
u komentaru reputationa se ne mogu staviti čćšđž znakovi? |
![]() |
![]() |
#304 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
WTF do sad imao reputaciju 2, sad 0 hehe neko me ne voli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma daj . Koja glupost. Stisnes nekom lošu reputaciju jer to želiš i onda ti admin / mod editira reputaciju. Koja je fakat svrha toga? Bilo bi onda najbolje da samo admin i modovi mogu dati losu, a mi svi ostali samo dobru. Kao sto rekoh bezveze. |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
isto ja imam 2 puta negativno (od nekih 15 pozitivnih), komentar je, citiram: ''...'' i kako da ja sad znam kako sam se nekom zamjerio? Jos je i pisalo da se pogotovo mora staviti komentar za negativan karton. |
![]() |
![]() |
#307 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A eto tebi piše .... ***iga nemoš ti nekoga natirat da napiše nešto suvislo.
![]() |
#309 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#311 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#313 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
@Hrconja Evo malo gledam baš... ne dobije se 1 rep point nego ovisi tko ti ga je dao pa sukladno tome dobiješ određeni broj rep pointa. Imao sam 20 pointa pa mi je neko dao za post o spašavanju podataka i skočilo je na 29 ![]() ![]() Tako to nekako ide, valjda... Fala svima mada sam se tamo malo i svađao ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
#318 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#319 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo i od mene svima za bozic koji bod,nije da je nesto velika reputacija ali boze moj mozda razveseli nekoga ![]()
#320 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
tek sad sam skuzil ove komentare koje vidis kad stavis misa iznad kartoncica i strgal sam se : lol2 : "atha je jednostavno fenomenalan" "Flex je popularan" "FERRYS je na pravom putu" "undo ce uskoro bit popularan" lol
#321 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Ma te reputacije su baš zakon ![]() Od nekog sam sam dobio čisti spam i bezobrazluk na temi u kojoj sam prodavao dfi rdx200 cf-dr.Zakon ![]() A kakve sve imam,umirem od smijeha No ja još nemam kristalno jasnu auru : roller : |
![]() |
![]() |
#322 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
a pazi ovo: user sa imenom "Problem"...njemu piše "Problem je na pravom putu" : lol2 : |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
i tebi dao sniper za božić a ![]() sinko dao bih i ja tebi za božić al dao sam ti već prie par dana u guild wars temi ![]() |
![]() |
#330 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
|
|