|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Sony reciveri
Zanima me ako ima netko sony reciver, iz novije serije, znači nešto tipa DG500, DG700 i slično, da mi kaže kako mu svira niže tonove - bass. zanima me zato jer na DG700, ako se isključi woofer, stvarno nema baš niskih frekvencija - nije do zvučnika. Ako se na EQ bass poveća na max onda je donekle ok ali opet je slabo to. Isti zvučnici na sony liniji puno više bassa. Pa pitam jel to takav reciver ili da nije neka greška sa tim koji sam ja čuo.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Moj kolega ima Sonya novi neki model neznam tacno koji isto tako bez subwofera groblje zvuk nigdje nimalo basa dok ti isti njegovi zvucnici Audio Monitor kod mene na Marantzu rade skroz korektno nije bas nesto posebno, ali relativno su male kutije pa se nemoze ni ocekivati neki bas. Moji B&W DM602 imaju dosta basa bez wofera naravno mora se namjestiti u meniju recivera da su prednji veliki, i da nema subwofera da bi prebacio bas u prednje zvucnike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hebi ga dosta ljudi to ne uradi pa svira ko ruski radio nigdje basa ni sekunde, ali definitivno kod ovoga havera nije neki bas.
![]() |
#5 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
imam dosta stariji model Str-de495, no zvuk mu je stvarno oš, slabi bas, kvaliteta zvuka nikakva, sve u svemu 0/5. ne znam kako stvari stoje sa novijim modelima, al ja ga nebi uzeo, radje neki Marantz/Denon/Yamaha/Pioneer ili sl
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|