|
![]() |
#1 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
TT Mambo - misljenja i alternative
Daklem...ciljam na novo kuciste (plafon 400kn) sa vratascima i sto vecim prostorom unutra, te adekvatnim hladjenjem ![]() TT Mambo mi je tu nekako upao u oko, vrlo mi se svidja, pa eto, da pitam i ovdje za misljenje. Odmah da napomenem, Chieftek ne, ne svidja mi se ruzan (VRLO SUBJEKTIVNO misljenje ![]() Anyway...misljenja cu visoko preporucljiva ![]() Eh da, i ako tko ima Mamba na forumu rado bi cuo utiske (kakvo je hladnjenje s tim 120 mm ventom nazad i naprijed, jel smeta to sto nema odakle uvuc zrak za prednji vent, kako upija buku, itd.. ![]()
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemoj TT molim te, još pogotovo ne tog Mamba...evo ja bih ti preporučio svoje kućište - Antec SLK3000 ili Sharkoona Rebel9-Economy Edition (nije ternutno dostupno) ili za nešto više novaca nekog CM Centuriona... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Konkretni razlozi bi bili vrlo cjenjeni...a ne tipa "..nemoj toga molim te..."...auuuu takvi savjeti su stvarno konstruktivni... I btw...Anteca sam bio uzimao u obzir, ali nije mi dovoljno khm...dugacak...sad imam kuciste koje je mrvicu duze od tog anteca (pokoji milimetar ![]() A visak novaca nemam...i 400 kn mi cjedi lipe iz novcanika...(ipak je predbozicno doba ![]()
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo ti jedan - taj Mambo je najružnije kućište koje sam ikad vidio...jel bolje ![]() edit: ne zbilja...jednostavno ta prednja maska je nekako jako odbojna...i ima znak TT ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Ajmo u BB stilu :P "To nije dovoljno dobar razlog, objasni! ![]() A sad zaozbiljno, tebi se mambo ne svidja, meni se svidja neopisivo, ali estetika bas i ne utjece previse (ako i uopce) na funkcionalnost navedenog kucista, a to je ono sto mene zanima...
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam gledo to kuciste kod bratica, on ima na slikama i pogotovo na ttovoj stranici to kuciste je nesto sasvim drugo ja nemam nist protiv tta al mambo ne valja stvarno plastika ti je cijela jako losa, i uopce nije sjajna i glatka, a vratasca su najgora pogledaj jos malo kucista il sacekaj pa ustedi jos par novaca za centuriona (ak ti se svidja) a funkcionalnost, po reviewima raznim mambo i soprano su dosta skuceni za razliku od ostalih i slaba je zavrsna obrada, nadje se ostrih limova |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Meni je to kučište bilo neopisivo lijepo i dobro,ali kad sam vidio kod frenda zgadilo mi se.Pa ta plastika je toliko loša,da ja nisam mogao vjerovati,a tek ona vratašca... uhh Mislim na mambo |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Sigurno ga nisi vidio uzivo, jer da jesi ove price nebi bilo.
#10 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Kupih ga danas, i neznam o cemu pricate...bas mi je lijepo...ali kao sto rekoh to je stvar ukusa... Anyway, vrlo sam zadovoljan kupnjom, plastika na maski je otprilike ko i kod chufteka, ali koga briga, nije da cu nesto busit, lemit i moddat po njoj ![]() Unutrasnjost je relativno kvalitetno napravljena, nema ostrih rubova, prostora ko u priiicii...sve sam uspio lijepo potrpat, hladenje je adekvatno mojoj masini, i dosta je tiho ( 3 venta i x800gt ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
O cem vi pricate tt mamo za 300+ kuna je po meni jedno od boljih kucista... 2x120mm ventovi i relativno sređena unutrasnjost po meni je ok jedina zamjera sto se vratatasca otvaranju na lijevo a ne na desno kak meni pase al eto. (sky i ostala ekipa nemojt me ondma popljuvat zbog ovog posta ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da bi riječ rekao. Za 300 i nešto kuna mi se čini ok kućište, malo mi dizajn šteka (ali to je samo moj ukus) tako da ga sebi ne bih kupio, ali ako se nekom sviđa, Bože moj, zašto ne. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad bi već dava 400 rađe bi navuka još 100-ak pa uzea Coolermaster Centurion 534 recimo. Al ono, prika to je tvoj novac, tvoje kučište... ako si zadovoljan - odlično ![]()
#14 |
ZIJEEEEEV!!!
|
@Mr.Ex.President Samo da razjasnimo jednu do dvije stvari ![]() Mambo je kostao oko 320 kn...najeftiniji CM centurion 534 je 536kn...to je...ako ja znam racunati preko 200 kn vise za CM-a ![]() Drugo..meni se CM 534 ne svidja (a morao bi ga gledat svaki dan), nema niti vratasca sto je bio kao must have za novo kuciste... Trece...nema treceg..ja sretan...tek tolko...da nebudu samo dvje tockice ![]() ![]()
#15 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() A glede prvog, znan kolka je cijena, prika mi uzea prekjučer, aj san se osvrnuop na prvi post u kojen si spominja 400 kn ![]() Pozdrav
![]() |
#17 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() ![]() Ne mogu vjerovat,prije par mjeseci mi se identichna situacija dogodila.Morao sam otvorit prednju masku i hrvam se ja tako po podu sa jednim/jednom Mambom,kad ono,koji Q,otrovnica me ugrizla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Na koji dio kućišta si se porezao? o.O |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ajde nek se nakon ovih slika jave tt fanboyevi i pocnu uvjeravati svijet kako su tt kucista zakon. hebote tt kucista, kako je jedan pametan covjek napisao: "Ovo ti je poredak kucista po brandu (onak osobni,al realni): Lian li antec silverstone Coolermaster Chieftec svi ostali brandname JNC Codegen stol sa antistatickom vrecicom A4 papir Thermaltake" |
![]() |
![]() |
#30 |
smeghead
|
nije mi jasno zasto svi toliko pljuju po TT kucistima, kupite neko kvalitetnije od tt-a i bicete zadovoljni, pogledajte malo reviewe od kandalfa, armora i slicnih, samo ih hvale a ovdje ih svi pljuju meni je moj tt zakon i nebi ga mijenjao za nijedno drugo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|