|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Input ulazi na zvucnoj ne radi
Imam maticnu plocu gigabayte S3,i iz nekog misterioznog razloga svi input ulazi su disabled.Ono idem u volume control i nemogu nista regulirat,to jest sve je sivo.I microphone i line in cak i sfdif ulaz.Tri puta sam instaliravao razne drivere i nista.Ima ko ideju zasto?Ako ko rjesi ovaj problem placam pivu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa jel imas nesto spojeno na te "ulaze"??
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda si uključio 5.1/7.1 sustav pa su konektori postali izlaz?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Isprobo sam sve ulazi i niti jedan ne radi.Stvar je u tome sto se volume mora regularati u volume control a tam je sve sivo,to jest nemoze se uopce regulirati kao da ti ulazi ne postoji uopce u sistemu.S tim da imam jedan ulaz i izlaz na prednjoj strani kucista i tu radi izlaz radi tako da nema veze s 5.1 sistemom(imam postavljeno na slusalice) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pogledaj u device manageru jel uopce *primio* drivere za zvuk...cudno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ah zaboravih vam reci da sam uspio rijesiti problem u meduvremenu.Naime stvar je u tome sto driver malo drukcije regulira recording(nema posebnog reguliranja za svaki ulaz nego jedan za sve)zato je sve bilo sivo.Stavio sam mikrofon iza i onda me pito driver jel to mikrofon i onda je sve proradilo.I sve to samo zato jer sam popio 6 piva vecer prije inace se toga nebi sjetio hehe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|