|
![]() |
#9901 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nino5 jesam,sad se oštrim za nove pice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9902 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9903 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Može jedno retardirano pitanje,sve me sram,kak da save-am nick u COD-u koji je napisan u bojama? Ja ga napišem odigram dva tri tdm-a i on sve ok-u bojama je. Izađem van vratim se ponovno a ono nick opet bijeli...????
![]() |
#9906 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mozes si bindati razlicita "imena" na tipke: Odi u config_mp.cfg file koji se defaultno nalazi tamo di si instalirao igru, npr.: C:\CallofDuty2\main\players\name\config_mp.cfg Otvori ga u wordu i tu upises : bind F5 "name ^1bla" bind F6 "name ^2B^3A" i snimis. Sada kad pritisnes tiku F5 u igri, nick ce ti se promjeniti u bla napisano sve crvenim slovima. Kad pritisnes F6 u igri nick ce ti se promjeniti u BA, s time da ce B biti napisano zelenom, a slovo A zutom bojom. Boje: ^0 siva ^1 crvena ^2 zelena ^3 zuta ^4 plava ^5 svijetlo plava ^6 magenta ^7 bijela ^8 boja se mjenja ovisno o strani (ako si rus je crvena, ako si britanac zuta i sl.) Defaultno su ti vec neke tipke bindane. Tako je F1 npr VOTE YES, F2 bindan kao VOTE NO, F12 kao screenshotJPEG... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9908 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
btw. jel dela kom COD2 Multiplayer na Visti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9911 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Napokon su mi prošli kolokviji i sve to...i reko, idem ja zaigrati na serveru po prvi put...i naravno problemi... Spajam se preko All Seeing Eye-a, PB uključen...i javlja mi da mi nedostaje 'z_ps_097.iwd' file i da bez toga ne mogu igrati na serveru.... Jel mi može tko pomoć?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9912 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
MULTIPLAYER options -> autodownload ->off |
![]() |
![]() |
![]() |
#9914 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9915 |
PizzoZder
|
Evo ja sam veceras odigrao prvi put bez da mi blokira na ucitavanju mapa. Inace bi 2-3 puta (samo kod ucitavanja mape) tijekom veceri zamrzlo i nema druge nego gumbek restart. Lijek se zove Windows Vista!! Da, da, samo se Cod2 multyplayer postavi u compatibility mode za XP i to je to. Sve ide, cak brze nego na Xp, suuuper zadovoljan: goood : : goood :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9918 |
Premium
|
Mene ubija to sto me server zna sam diskonektat, nisam jedini, pise "server command overflow". Prvo mi ping skoci, onda pocne trzati i onda me izbaci i to pise. Uzasno frustrira kad te usred igre izbaci. Na bihnetu mi je sve u redu, dok na mi se na c2y to uvijek dogadja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9919 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
na c2y je tak podešeno (kolko sam ja skužio) da vrlo lako baca van zbog toga, probaj defragmentirati hard P.S. ja imam sata hard i to mi se znalo događati samo na c2y serveru kada bi minimajzao igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#9920 |
mmmda
|
![]() |
#9921 | |
/
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9923 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
@Scorpio_007, ako hoces, ja sam uzeo PB od zippo61, jos par njih koristi isti PB stvarno radi bez greske, uploadam ga ako zelis? Mozda tvoji chitovi zezaju ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9924 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#9925 |
Guest
|
khm...ooovaj...ja bih htio probati zaigrati na tom čuvenom bosanskom serveru.E sad.POJMA nemam što napraviti,tj kako se ulogirati na dotični(de,de,samo se vi smijte...).Pa bih zamolio da mi netko objasni postupak,ali onako,korak po korak,jer baš i nisam u cvijetu mladosti više,te mi je biološki CPU opako downclockan,i ne mogu pratiti sve stvari kao nekada... WF se unaprijed zahvaljuje! |
![]() |
![]() |
#9926 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
ak misliš na c2y on nije bosanski : stoopid
![]() |
![]() |
#9927 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9929 |
Guest
|
Pravo kažeš,Gorki,nadje se... |
![]() |
![]() |
#9930 |
/
|
evo dela mi sama aplikacija COD2 Multiplayer na Visti, al pak sad imam problema sa ASE...neće mi se opće instalirat??? stalno izbaciva neku grešku....sam mi nemojte reć da još UOPĆE nije kompatibilan sa Vistom... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|