|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() nezadovoljan defaultnim izgledom playera, odlučio sam napraviti skin za njega. skin je napravljen na temu Splinter Cell Chaos Theory-a. link za download: http://s29.quicksharing.com/v/174668...beta1.exe.html skin je prerađeni firmware za player te treba Rdiskupdate alat koji se obično nalazi u C:\Program Files\MP3 Player Utilities 3.5.02\RDiskUpdate\RdiskUpdate.exe ako ga nemaš instaliranoga instaliraj mp3 player utilities sa CD-a s driverima kako "instalirati" skin: 1. startaj skinutu .exe arhivu i extractiraj nekamo fajl MP404_skin_scct_beta1.fw 2. spoji player s USB kablom i startaj RdiskUpdate tool. 3. klikni select new firmware file i nađi extractani file. 4. klikni na begin upgrading i NE PREKIDAJ UPGRADE NIJE GOTOV!!! 4. nakon mijenjanja firmware-a ne vide se promjene te su sve kineski znakovi. idi na meni gdje su zupčaniki(settings), odaberi 3. opciju po redu i odaberi 2. opciju na toj listi(jezik: engleski) 5. ako si napravio kao što sam je navedeno skin je odmah proradio i možeš se kurčiti uokolo sa splinter cell playerom ![]() ---------------- ovo je beta verzija, u punoj verziji budem promijenil baš sve menije u SC style, možda ubacim i hrvatski jezik. p.s. vaša mišljednja slobodno napišete u ovom postu....(nemojte me previše kuditi, ipak je ovo moj prvi skin) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
zakoooon majstore. ja upravo pripremam recenziju jednog mp3/4 playera i nakon toga namjeravam napraviti mini-seriju članaka o S1 playerima koji se furaju na s1mp3.org sheme. ako si zainteresiran za suradnju na članku/člancima, slobodno mi se javi na bilo koji od kontakat navedenih u profilu, na stranicama, wherever...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|