|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pitanje u vezi napajanja
jučer sam sastavljal jedan komp..i sad sam stavil matičnu (asus p4s 133) u kućište prikopčal power, reset, sl.stavil sam napajanje i kad upalim komp ventilator u napajanju se ne vrti..otvoril sam napajanje i skužil da je izgoril osigurač..to napajanje sam stavil u stranu i uzel drugo, ventilator se isto nije vrtio...napajanje je ispravno jer lampica na matičnoj svijetli i radio je na drugom kompjuteru..pa me sad zanima gdje bi bila greška? ja mislim da nisam dobro spojil kućište sa matičnom..jer je shema od matične malo komplicirana za mene pa nisam skužil kaj ide kam..probal sam 200 kombinacija al nema promjene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
2. ".....shema od matične malo komplicirana....": stoopid , jucer sam skinuo manual, nemoze biti jednostavnije, power switch na power a drugo sve iskopcaj za probu, i naravno speaker stavi da cujes bipanje (ako bude).
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
krivo sam se izrazil...pod tim "spojil sam sa kućištem" sam mislil reći da sam prikopčal power, reset.... prikopčal sam power switch po shemi al niš se ne događa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Edit: Koji proc je u pitanju?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nema ništa na ploči...samo ploča, kućište i napajanje je u pitanju...a mene samo zanima napajanje..zašto se ne vrti ventilator? to me zanima...btw.da li žaruljica na ploči svijetli ako je matična ošla'..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
Da, svijetli (to samo znaci da ima napon), imao sam jednu Epox-icu koja je i ventove zavrtila ali nis od nje, kontejner system ![]() Edit: Uhh kasno je, sad vidim da je frka sa ventom od napajanja....: bonker2 ...cijelo vrijeme mislim da je od hladnjaka od procesora...idem lec, pozz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ovakva je situacija...dobio drugo napajanje, prikopčal na matičnu i uvijek isto...niš se ne događa, ventilatoru u napajanju ne mrdne..stavil sam to drugo napajanja na drugu matičnu i radi bez problema..znači problem je u matičnoj, izgleda da je izgorila.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|