|
![]() |
#31 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Kad se sjetim šta sam sve radio kod kupnji tehnikalija. Pretprošle godine , dan uoči Badnjaka, primjetio u oglasniku povoljno Marantzov CD player. Kupio kartu do Gradiške, ganjao konduktera da mi cvika kartu prije te stanice, više pješice-manje tramvajem išao od kolodvora do Trešnjevke, pokupio player, sa 6 kg skupe tehnike u rukama nazad do kolodvora, karta do Kutine, ganjanje konduktera i sretno stigao kući. Usput u vlaku upoznao curu iz Beograda al' to je već debeli offtopik. ![]() Šta sam ono htio reći...a da...Daj provozaj se do tamo!
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
@newalss: Stvarno mi nije problem do tamo ici, ali jednostavno nemam vremena...imam za ucit preko glave, da ne znam odkud krenut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
neguralice ja ne kupujem i za takve sluše nebi dao preko 30kn, jer zvuk koji daju nikako ne može biti kao kod bubica, a od njih me zabole uši nakon 2 min, i zbog toga ih ne podnosim e sada, što neki vole dok slušaju glazbu ćut i ljude oko sebe kako pričaju, auta kako prolaze i vjetar kad puše, to ne mogu razumijeti sa bubicama se sluša ćista glazba bez obzira na vanjsku buku, a zvuk je fenomenalan da napomenem da bubice možete držati u ušima 10 dana bez prestanka, slušat ih dok spavate na ušima, i ne da nećete osjetit nikakvu bol već kad se nakon nekog vremena naviknete uopće nećete znat da ih imate u ušima, a glazba svira. to je zbilja nevjerojatan osječaj, i ja se pose**m na sve ove sluše koje stoje "vanka" uha, Citiraj:
edit: sony nisam isprobao već ih imam i ex51 i ex 71, kao i Sennheiser cx300
![]() |
![]() |
#34 |
teta Mraz
|
eh da, kad već pitaš..... sony mdr-e888 i "poluneguralice" mdr-ed31, isprobaj te pa ne buš više spominjao sennheiser mx seriju i sl. istina ove e888 su oko 70€, al da "to" čuješ ostao bi paff, imao ih jedan švabo ovo ljeto koji je stajao kod mene, ja sam ostao bez rijeći ![]()
![]() |
#35 |
Guest
|
E onda pada sony... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
kako onda taj sony nemoze napravit postene velike zvucnike, sta nije to isti k**** samo je puno veci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
teta Mraz
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
da ne otvaram novi topic na temu slušalica , zanima me koje sluške do cca 300kn preporučujete uglavnom za gejmanje i muziku , važno da su dobro zatvorene i udobne, i da imaju MIKROFON , znači HEADSET. Kaj velite na ove "Slušalice Saitek GH20 Vibration Headset" i SHARKOON, Gaming HeadSet GHS1? vidim da mnogi prepručuju PLANTRONICS GameCom 1 , pa me osim njih zanimaju neke alternative u tom rangu. thx ![]()
![]() |
#40 |
teta Mraz
|
stvar je u tome što imam male uši i one velike gumice mi ne mogu uć dobro, pa su mi zato ispadale kad sam ih slušao ![]() @scorpio, ne bih znao iz svojeg iskustva, tu će ti možda neko drugi pomoći, znam da Plantronics Audio350 imaju dosta dobrih komentara po net-u
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Kao da ih nemam na sebi i nema onih bolova ušiju...i dobar mic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |