|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kako sprziti ovo??
Skidao sam s neta neka stvari i sada kada ih idem sprziti nikako nemogu javlja mi se stalno neka greska i nemogu sprziti a te stvari kada ih instaliram rade bez problema cime da ih bacim na cd ili DVD??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Koja greška, kakve stvari, koji OS, koji program za prženje, koja pržilica ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sorry!! Imam Xp,faks nam daje programe koji ce nam koristiti u struci tako da sam ih dosta poskida! Pioneer DVR 111D je przilica,za przenje koristim nero 6, u neru mi samo stane vrijeme tece ali nece nastaviti prziti,proba sam prebaciti sve u .iso pa preko njega sprziti ti mi izbacuje kao "burn failed error(109)" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#5 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
daj malo detalja, koji format je to itd. ako radi na kompjuteru, pržilica je ok i prži druge stvari onda je do softvera, probaj sa alcoholom na manjoj brzini
![]() |
#6 |
Premium
|
to su .exe programi proba sam preko Alkohola nece,proba sam preko PowerISO kompresirat pa przit nece,stalno przenje stane i nece da nastavi vec 4 DVD nikako Skinia sam programe instalira rade bez problema idem ih sprziti nece przenje stane,neznam mogu li ih kako kompresirati pa prebaciti,proba sam sve zivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Dakle, problem se javlja: - na više programa za prženje - uvijek na istim fajlovima Problem bi mogao biti u fajlovima - iako bi se trebao manifestirati i kod njihovog korištenja kod instalacije - u windowsima - podrška za prženje - ASPI - u mediju na koje pržiš Dakle, kao što ti je Vejita rekao, probaj drugu vrstu medija. Preporučio bih da nabaviš DVD+/-RW za isprobavanje. Provjeri hard s chkdsk-om na greške. Probaj prebaciti fajlove na USB stick (formatiran na fat32) i pržiti s sticka. Prži na RW medij jedan po jedan fajl, tako da otkriješ koji točno radi probleme U Nero Info Toolu postoji tab ASPI, provjeri jeli ASPI - sistemska i Nero - instalacija OK. Probaj i Burn4Free program - meni je neki dan zapržio neki ISO koji Nero nije htio ni prismrditi. Vjerojatno drugačije pristupa hardveru pržilice. Deinstaliraj Nero, restart, zatim počisti instalaciju s Nero 6 removal tool-om. Još jedan restart, probaj sad s drugim programima i s friško instaliranim Nerom. I tako, sistematski - ili su mediji, ili su fajlovi, ili je sistem...
![]() |
#9 |
Premium
|
mirkoB : goood : hvala vam puno ljudi idem rijesavat problem!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Moja šefica ima običaj reći 'Otkad su Feničani izmislili novac riječ fala je izgubila na značaju' Nemam joj srca objašnjavati da nisu Feničani izmislili novac (već abecedu). Dakle, da parafraziram vlastitu Schefin, otakad su Admini izmislili reputaciju, riječ 'Fala' je izgubila na značaju. Barem na PCE forumu, hehe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
ne zelim sad radit antireklamu al princo cd-i nista ne valjaju, ja sam bila kupila pakiranje i sve sam morala pobacat ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|