|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Star Trek
evo sutra idem nabavit par igara... pa tražim preporuku za kakvu star-trek simulaciju-ono malo se igrat Janeway-ice ili Picarda... pa (launch torpedos,open channel,catch him with a tractor beam...)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Star Trek : Bridge Command
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Game is over
Datum registracije: Nov 2002
|
Nazalost ne postoji nis bolje od Star Trek: Brdge Commandera.... Ja sam veliki Star Trek Fan ali me nakon 3 dana igranja prosla volja za tom igricom... nije bas nesto.. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hvala,javit ću kad probam... a šta je s space simulacijama drugih tema? onaj homeworld? jel zna ko di ima popis i opis svih star-trek-om nadahnutih igara za pc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
ekipa veze nemate ![]()
![]() |
#9 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() i jel ima netko Starfleet Command III? ja bih kupio ili se mjenjao za neku drugu. htio sam igrati, ali nisam mogao naći.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jel bi ja mogo uopće igrat homeworlda 2? ako ne jel valja onaj homeworld cataclyzm? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Ja sam isto Star trek fan i odigrao sam Starfleet Command I i III i bili su odlicni. Sada bas perem Bridge commander i nije bas nesto i stvarno zna biti malo dosadan. Starfleet bi bio puno bolji kad bi imao s kim prat u multiu jer kasnije i ona dosadi.
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Zaboravih napisati da ima jos i Descent FreeSpace koji je meni odlican i toplo bi ti ga preporucio jer je jako zanimljiv za igrat. imas vec dva nastavka i drugi je stvarno mrak. Igra ti je vise kao FPS ali naravno napucavanje sa letjelicama!! ![]()
![]() |
#15 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
ali znam da ima skrivanja (cloak) i hyperspace-a i skrivanja iza mjeseca (tak me koljega dobio na foru i razvalio mi jednog destroyera ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
probo sam demo bridge commandera,i nemam zamjerki...(vrlo vjerojatno zato što nisam probo ništ bolje...) a naručio sam starfleet command 3... pa javim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
Nazalos moci cemo samo u dvoje preko neta jel sa 56k bas i nejde sa vise, cak je i dvoje puno! Ja ti javim kad bi mogao biti okrsaj kod kote 25 ![]() Kaj se tice Homeworlda bas sam presao tutorijal iako bas nije impresivne grafe igra mi se cak dopala sa mnostvom opcija pa je isto tako svima preporucam. a kaj se tice bridge commanda bas sam sada na polovici igre i skuzio da je igra dobra ali ima neki nebulaza tipa ja sa podrskom 2 broda svi naravno u k***u nakon okrsaja uletavaju 5 HAVY broda s koja koja imaju neka phased torpeda koja prolaze preko stitova. pa si mozes zamisliti borbu sa 5 dvostruko jacih brodava a ti skoro vec u polovnom Sovergineu (neznam kak se tocno pise) kak se bore protiv njih. Naravno mislim da je nepotrebno govoriti kako fight svaki put zavrsi i jos secer na kraju nemres otici do baze da si popravis brod jel bi kakti ugrozio misiju.! Nabijem ja njima tu misiju i sve, kad ak ne odem nece je ionako tko imati izvrsiti jer cu biti u usitnjen na jako malo djelove precizno izrezan njihovim izuzetno ubojitim phaserima i destruktivnim torpedima. da i jos nesto (sorry ekipa bas sam ogorcen ovom igraom, samo na ovom mjestu, jer je sve prije bilo ok pa zato ovako dugi post) da bude jos bolje pojavi se predkraj kapelan pikard koji zna jako dobro pogoditi trenutak pa je uletio onak pikardovski bas kad smo mi pri kraju, tj tocnije dolazi bas kad pocinje vatromet iliti kad mi letimo u komadice!
![]() |
![]() |
#20 |
ono ispred konpjuktora
|
samo dvije-tri riječi: 2 odlične igre: 18 wheels of steel across america - fantastična simulacija života jednog kamiondžije... sami si tražite recenzije... igram ju po 3h dnevno. NHL2004 - igramo cooperative 2 igrača mrežno, a od sutra 4 igrača mrežno... i igrica je zakon.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|