|
![]() |
#1 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
DivX Audio svaka pomoć dobro došla
Već neko vrijeme se bavim kodiranjem filmova u divx ("za vlastite porebe i svaki ripani DVD imam u osobnoj kućnoj kolekciji tako da DVDove ripam samo kao sigurnosne kopije") sve je bilo ok dok sam filmove stavljao na jedan CD dok prekjućer nisam sam dobio gospodara prstenova 1 ali zbog njegove dužine sam ga odlućio staviti na DVA CDa i tu poćinju moji problemi tj. nikako nemogu sinkronizirati audio i video na drugoj polovici(CD2) filma prvi dio nije problem a za drugi sam pokušao sve moguće naćine pokušao sam napraviti video podjeliti ga pa nakon njega podjeliti audijo i onda ga ubaciti ali nikako da ga ih prepolovim na istom mjestu. pokušao sam i video i audio spojiti pa ih tek onda podjeliti ali onda su mi i prvi i drugi dio nesikronizirani pokušao sam miliun programa i programćića ali neznam kako da rješim ovaj problem. Zato bih molio sve koji se bave ili su se bavili kodiranjem u DivX a znaju rješenje za ovaj moj problem neka mi ga postaju ako znate za kakav program za sikronizaciju koji radi napišite ovdje. koristim NanDub SBC Enkoding za video i BeSweet zakodiranje audija iz AC3 u MP3. Svima unaprijed ZAHVALJUJEM. P.S. Isprićavam se zbog duljine
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
prijedji na gknot. ozbiljno. ima sad pun k guideova na netu pomoci kojih ces ga nauciti "in no time!" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Skini Avichop sa neta jedan mali programci koji reze avi datoteke na komade. Snjim sigurno neces imati problema oko sinkronizacije ili radi da flaskmpegom ili GordianKnotom.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
daj si to napravi sa gknotom, kod njega se stavlja film i zvuk i onda se namjesti velicina pa se sve zajedno podjeli evo ti guide na hrv. http://www.vidilab.com/radionice/vise.php?id=816 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|