|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Gigaset SE555 WLAN dsl User guide (full version) English International PDF, 2231 Kb Pa kvaka je u tome što ne učitavaš driver za printer u sam router nego na svakom računalu dodaješ "standard TCP/IP port driver" i tom portu "kažeš" da koristi driver tvog printera. Napomena za korisnike 9x prozora (Win95/98/98SE/ME): - treba instalirati HP Standard TCP/IP port i konfigurirat ga (obratite pažnju da Port Name bude max. 8 slova, a IP adresa je IP od routera 192.168.2.1) - instal driver -a vašeg printera za Win9x i lagati da je spojen lokalno (LPT) - sada u Printers selektirajte vaš printer - Properties - Ports i tu promjenite port u prije instalirani TCP/IP port. Napomena 2: Ukoliko budete imali blema sa firewall - om, treba omogučiti - dozvoliti konekciju na portu 9100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
|
ovako... prinet sam - ajmo reč namjestio - na mom kompu ga pokazuje kako shared printer za gigaset_printerport i kad krenem nešto printat s svog kompa on mi pokaže taj shering printer i kliknem na njega ali printer ni ga zucne i onda mi se dole kod sata pokaže da printanje nije moguče... izgleda da ne prepoznaje printer a namjestio sam da se spaja na port od gigaseta... na drugim kompovima ne mogu naći printer .... ovo gore sam radio prema onim uputama |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
ovako... prinet sam - ajmo reč namjestio - na mom kompu ga pokazuje kako shared printer za gigaset_printerport i kad krenem nešto printat s svog kompa on mi pokaže taj shering printer i kliknem na njega ali printer ni ga zucne i onda mi se dole kod sata pokaže da printanje nije moguče... izgleda da ne prepoznaje printer a namjestio sam da se spaja na port od gigaseta... na drugim kompovima ne mogu naći printer .... ovo gore sam radio prema onim uputama |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
sad sam malo prokužio sve to... na drugom kompu printer mi je prepoznat s mog račaunala a ne s rutera... tako kad biram za printer odem na workgrup otvori mi se se555 otvorim to i ništa .. ako sam u pravu kad otvorim taj se555 tamo bi se trebao pojaviti printer ??? neka netko izbriše jedan od gornjih postova |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|