|
![]() |
#1 |
Mali od soli...
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Samsung izbacuje nove LCD-e na trziste tokom iduceg mjeseca. Njihova prezentacija ce se tokom prosinca 2006. a prvi modeli ce se moci naci u prodaji vec tokom sijecnja 2007. Svi monitori ce imati Windows Vista Premium Certifikat. Prvo stizu modeli 206BW, 226BW a poslje i ostali... : goood : Modeli 206BW, 226BW ce posjedovati dinamicki kontrast od 3000:1 (700:1 normal), 300cd/m2 i odaziv od 2ms sto upucuje na koristenje TN panela. Dok ce model 204BW imati nesto umjerenije specifikacije kontrast od 700:1, 300cd/m2 i odaziv od 8ms. Evo par slicica: ![]() ![]() ![]() ___Samsung 204BW__________Samsung 206BW__________Samsung 226BW Trenutno nema nikakve sluzbene objave ali na Samsungovim web stranicama su vec dostupni driveri za navedene modele. E da i na Samsungovoj Rumunjskoj web stranici se nalaze informacije o modelu 226BW. LINK: http://www.samsungelectronics.ro/ind...=p&id=54&pag=2 Dakle svi vi koji ste namjeravali uskoro kupiti neki od starijih modela, mozda ne bi bilo lose pricekati izlazak novih koji bi ako ne ista drugo trebali sniziti cijene postojecih. ![]() P.s. zao mi je zbog losih slika ali trenutno ih nema nigdje na internetu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Taj 204BW ima vec neko vrijeme, vidio sam ga na neweggu, cini mi se da je to monitor isti kao 205BW, s nekom malom razlikom, ne sjecam se tocno sto je bilo u pitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Windows Vista Premium Certifikat?! a što bi im to pobogu trebalo značiti, sad počinju na sve ljepiti Vista ready, koja glupost... koji marketing bože... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|