|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
part1 i part2 kako da spojim
Skinuo sam igru 18 whels of stret houlin.IGRU SAM PLATIO.DA NE BUDE ZABUNE! No igra je u rar podjeljena na naziv.part1 .part2 .part3 Sa cim da to psoijim.
...nece biti bolje, pun sam mrzovolje zivot je mnogo varan, ja sam razocaran... Zadnje izmijenjeno od: mariod. 04.12.2006. u 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima program banana split ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mislis na HJSplit 2.2 Kako se njime koristi
![]() |
#5 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Bas kako ti je Bruno_Rv rekao; no neka ti budu svi dijelovi u istom folderu, zatim ako imas winrar instaliran klikni desnim klikom na jedan od dijelova i pojavit ce ti se izbornik u kojem odaberes extract to part. : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() |
#9 |
Premium
|
Hvala sto ste pokusali.Ali neide to tako.Decko mi jedan obajsnio; Selektiras oba .rar fajla ,desni klik na jednog od ta dva fajla.Na izborniku koji ti se otvori odi na winrar-rapakiraj datoteke ,odaberi gdje ces ih raspakirati.Kad ti se rapakira otvori tu mapu gdje si raspakirao datoteke i tamo ces naci datoteku fas-18wh.cue otvori tu datoteku dvostrukim klikom lijevog misa,tada ce ti se otvoriti Nero Burning ROM i pitat ce te za przenje ti stisni Burn stavi prazan cd i on ce to sprzit,Kada se sprzi igrica otvori cd i tamo ti je setup,i onda normalno instaliras igricu.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitao si samo za raspakiranje. A ono 'raspakiraj' u WinRAR-u Hr verzije je jednako 'Extract' u engl. verziji. btw, sumnjam da će ti igra stati na cd, pa prema tome pripremi prazan dvd za prženje. U slučaju da ti prženje ne ide kako ti je on rekao (dupli lijevi klik otvara Nero), otvori Nero sam, odi na Recorder-Burn Image, odaberi *.cue file i onda prži.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Hvala! Ma stati ce.U raru je velika 400 mb.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo da se nadovezem. Nije bitno da li si platio igru nego koliko i kome si platio. Jer platis i piratu igru ,ne dobijes dzabe. Ali platis 30 kn a ne 200-400 koliko inace igre kostaju. Mozda si i platio igru ali mi ne mozemo znati jeli legalna ili ne. Iako igra kosta 20USD. Pogotovo ako je dobijes u RAR-u. Ne kazem da je nelegalna,samo kazem da bi trebao dati vise info u vezi toga ako ne zelis da ti neki mod zakljuca temu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ma sigurno je kupio , kako uopće možete sumnjati ? Zar niste vidjeli da ju u bundleu dobio i sd4hide ?? To se dobije džabe ako se igra kupuje skidanjem sa neta.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|