|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Obrada u Photoshopu
evo imam ovu "sliku" odnsno sken jedne fotke: http://www.imagesforme.com/images/519propeler.jpg i sad bi "ja" htio da iz te slike izvučem van obrise desnog propelera...sam neznam postupak kak...pa ak ima neko volje da mi objasni ili objavi gotovu sliku ![]() ajd hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Neznam našto točno misliš, ali ako misliš na izdvajanje objekta, možeš to napraviti ručno uz pomoć lasso/polygonal/magnetic toola ili automatski s magic wandom (s tim da u ovom slucaju mora biti drastična razlika u kontrastu između objekata koje želiš izdvojiti.) Ako želiš vanjski obrub u nekoj boji onda izdvojš objekt i staviš ga u novi slajd baciš outer glow i staviš color overlay na objekt da bude boje pozadine. Nakon toga pukneš select all i sa magic wandom deselektaš pozadinu (uključujući i sam objekt). Jedino što ostane selektirano je obrub. Evo slikice. ![]() ![]() ![]() Nakon toga možeš objekt ubaciti gdje želiš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
e ok je, daj sam probaj ak možeš "izgladit" rubove...odnsono da su rubovi elisa "glađi"...ajd tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Šta ću ti ja sad radit tvoj posao ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Probao sam malo izgladiti...za bolji efekt i pravilnije rubove trebalo bi pazljivo rezati lasom ili mrvu samo kombinirati sa magic wandom...Popraviti sa brushem gdje nedostaje dio, kasnije mozda malo outer glow za varanje ociju i to je to... ![]() (dammit, shebao sam sa blurom, a nisam sejvao psd... ako smanjis biti ce ok, ovako je ispalo previse blura)
![]() |
#6 |
/
|
@Mar mrsh! ![]() @atha hehe, tnx. bum sad probal skemijat nekaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|