|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Norton Ghost v 10.0, ima li tko?
Ima li netko od vas bootabilni CD od Norton Ghost v10.0? Trebali bi mi boot fileovi, pa ako nekome nije tesko da izvuce boot files s njega i posalje mi na mail, bio bih zahvalan :clap:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
DRUZE, JESI NABAVIO DUHA 10. JA BIH TI RADO POMOGAO.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
ja koristim ghost 9.0 jer je laksi i jednostavniji od 10. Niti jedna verzija neide s boot cd-om, samo boot diskete, pa sam nabavio windows millenium boot cd.msi koji mi dopusta da Start computer with cd rom support. Onda sam na taj cd nasnimio ghost.exe (to je onaj 1.44 MB file koji Ghost pripremi kad mu zadas da napravi boot disketu) koji samo startam, odaberem lokaciju slike i destination partition i to je to. Sliku sam stavio na drugi disk, ispada duplo brze nego kad je slika i destination particija na istom disku, slika je kopirana za minutu i pol. eto, thats my fix, ak neko treba te fajlove nek se javi. : Drone : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad želim uraditi back up sa norton ghost 10, nakon dvije minute pojavi se: -Error EC8F17B7: Cannot create recovery points for job: Recovery point of C:\. --Error E7C3000F: Device \\.\SymantecSnapshot0 cannot read 2.632 sectors starting at LBA 21.496.256. ---Error EBAB03F1: Data error (cyclic redundancy check). Zna li netko u ćemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Moj ti je savjet da image radiš iz DOS-a. Napravi MS-dos boot disk, a na njega ili u root C-a snimi Ghost. Digni sistem iz DOS-a, preko CD-a, pa lijepo startaj Ghost i napravi backup. Najpouzdaniji način. Ili koristi Acronis.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Uh, ta današnja mladež. Ovako: 1. Odi na bootdisk.com Skini Windows 98SE OEM (može i custom) exe fajl. Staviš disketu u disketnu jedinicu i pokreni exe. 2. Boot-aj s te diskete. Pripremi drugu disketu. Kad se DOS digne, utipkaj sys a: a: i prati upute na ekranu. Time radiš drugu boot disketu samo s najneophodnijim boot fajlovima na njoj. 3. Digni windowse opet i presnimi ghost exe na drugu disketu. Treba ti ona verzija exe-a od ghosta koja je namjenjena za DOS. Ona je sadržana u svim Ghost windows instalacijama. Vjerojatno će ti Windows Ghost korisnici znati reći gde se točno nalazi na disku. 4. Bootaj s te druge diskete, utipkaj ime ghost exe-a i ghostaj iz DOS grafičkog okruženja. Točku 2) možeš zamjeniti brisanjem suvišnih fajlova s prve diskete no teže je objasniti što smiješ pobrisati nego napraviti drugu disketu s sys komandom. @ Rivi: Ti si još živ?? : cheers2
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Rivi povremeno odluči dignuti mrtve na noge svojom pojavom, tek toliko da ga ne zaboravimo: cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
Ljudi, pa šta je vama??? ![]() Uglavnom se borim za šta veću reputaciju (iako još pojma neman šta je to). ![]() E, baj d vej, pozdravljam obojicu!!!
![]() |
#13 |
|
Eh, pitanje je kako je bad sector nastao. Jer, ovisno o nastajanju, neke možeš riješit, a neke ne. Ovi koji su nastali kao posljedica oštećenja na ploči diska, imaju tendenciju širenja, pa bi ja na tvom mjestu za svaki slučaj bekapirao podatke koji su na disku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|