Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.11.2006., 09:53   #9841
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Eto, AMD i Foxman su to lijepo objasnili. Trpi nista nije niti rekao osim "u pravu sam", pa niti ne znam na sto misli.

A i ne znam sto se time opterecujete. JA obicno izbjegavam igrati ako je veliki ping, time ometam sebe i druge jer moramo pucati koju trnuku ispred igraca, a to je apsolutno blesavo jer se pretvara u spray party i bezglavo napucavanje.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 10:30   #9842
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor M@t7e0 Pregled postova
cod 2 owna hehe,baj de wej,moj nick vam je Jerry a trenutno sam u klanu PanzerDivizija [PD] www.panzerdivizija.tk
daklem majne nick je [PD]*Jerry
Cete war?
www.rabbits-clan.com
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 13:06   #9843
trpi
Guest

NIJE IM ISTO jedan s velikim drugi s malim... jao kak ne kužite.... ovaj s malim je u velikoj prednosti... tebi s velikim bez obzira kaj ti na ekranu izgleda ko da se krećeš normalno, ovaj s malim vidi svaki tvoj skok skretanje pucanj 999ms kasnije(to ne znači da on mora pucati ispred tebe 999ms, on tebe vidi normalno ak ne gubiš pakete samo npr lik s malim i velikim pingom se vide i ovaj se velikim hoda ravno i poželi skočiti-izbjeći metak ovaj s malim je dok si ti na njegovom ekranu skočio tebe već ubio jer treba 999ms da skočiš na njegovom ekranu od tvog stiska...)

ma neznam kak objasniti ak ne kužite žao mie....možemo demonstirat ja i neko na nekoj mapi di nema puno igrača ja dojdem s malim ti s velikim pa bumo vidli.... al samo da ne brkamo veliki ping i gubljenje paketa.... jer kad imaš veliki ping onda ne lagaš samo svaki tvoj stisak po tipkalu se vidi na ovom s malim pingom 999ms kasnije... ovaj s malim ne treba niš tebe predviđavati gdje ćeš se ti stvoriti, samo nekaj malo jer ipak i 50 pig se osjeti.... dok ti s velikim moraš puuuno predviđavati... ti ak imaš veliki ping ne smetaš drugima nimalo, baš nasuprot, fino im je jer te kolju ko iz pi.... jedino ak gubiš pakete e onda je gadno jer se onak krećeš ko teleportiraući se svaki metar-dva....

koje skužio drago mie ko nie žao mie uglavnom za mene eod....
  Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 13:12   #9844
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
ja dojdem s malim ti s velikim pa bumo vidli....
ROFLMAO : lol2 :
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 13:16   #9845
trpi
Guest

hehe
  Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 13:39   #9846
Jester
Premium

Jester's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pozdrav. Jel mi netko moze reci kak to da mi se na moj server rifle only (s rifle modom) povremeno spoje padobranci sa mitraljezima i kako to sprijecit. Foxman mi je rekao da imaju vjerojatno iskljucen autodownload pa posto nemaju mod mogu birat bilo koje oruzije. Jel ih mogu prisilit il kickat u punkbusteru nekom naredbom da ak ne skinu mod ne mogu igrat? Cuo sam i da se napravi neki bind da ti povuce oruzije koje hoces bez obzira na mod. Inace mod je malo preuređeni s70 mod - a tamo nema problema. Fala svima.
Staro 25.11.2006., 14:06   #9847
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Da kao što sam rekao siguran je problem u tome što oni koji imaju isključen autodownload ne skinu mod i onda oni vide stock igru i zato mogu birati sva oružja... Treba napraviti force autodownload nekako u modu ali ako baš nije moguce napraviti cvar i Pbu da kicka one sa autodownload 0
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 17:50   #9848
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
nek napravi ko na nomercyju...dok ne skineš mod vidiš samo šahovsku ploču
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 18:12   #9849
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
jao trpi,eto pokusali smo objasniti ali ti i dalje tjeras svoju vodu.

znam jel sam uvijek ja taj koji ima mali ping (kad poblesave tcom veze) i onda jednostavno nemas sanse pogoditi nekog jel ti ga vidis na mjestu di on nije.onda moram pucat napamet i predvidat di se ovaj krece.

kao sto je nekoc reklama za Playstation 2 govorila : 2miljarde ljudi nemoze biti u krivu
Staro 25.11.2006., 18:14   #9850
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ali kad pogledas malo drugacije na sve ovo trpi nikad nemoze biti u krivu
maX je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 18:25   #9851
trpi
Guest

tako je, ja nemogu biti u krivu.

roberte, ajde, nađemo se na nekom pustom serveru ti si nabij download i nek ti ping bude 500 meni 50 pa buš vido kak ću te lagano klat. samo ak mi ne gubiš pakete e onda te nemogu pogodit jer se teleportiraš. u tvom postu sve 5 samo jedna riječ kriva
ovak treba biti: "znam jel sam uvijek ja taj koji ima VELIKI ping (kad poblesave tcom veze) i onda jednostavno nemas sanse pogoditi nekog jel ti ga vidis na mjestu di on nije.onda moram pucat napamet i predvidat di se ovaj krece."

kak me živcira kad me neko uvjerava u neš kaj sam ziher 100% da nie tako... no dobro ajmo dalje poništavam eod

javi mise na icq/msn da dogovorimo miting na nekom serveru
  Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 18:32   #9852
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

moze,imam MD-ov server (nuke je btw,ako netko nezna ).

prvom prilikom cemo to testirat.samo kad dode u 12mj flat da stavim neki bijesni torrent da mi ping bude 600
Staro 25.11.2006., 18:38   #9853
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
pa gle to ovako. donekle ste svi u pravu. ako čovjek ima 999 ping on će se možda sebi kretat ali nama će hodat namjestu i bit nepokretan onako baš zaglavljen naravno da ćeš ga lagano ubit. ako netko nešto dloada imat će velik ping gubit će pakete prema serveru i teleportirat će se dakle bit će ga nemoguće pogodit, ako ima velik ping i samo cod upaljen bez dloadova i slično, stvar je do providera, ne gube se paketi u tolikoj mjeri, njega je lagano ubit, a čovjeku sa velikim pingom će biti teško nekoga ubiti morat će ciljat ispred lika kojeg želi pogoditi jer ti imaš kašnjenje za svima drugima recimo 100ms što je JAKO puno za normalno igrat recimo. eo sad malo jasnije?
Staro 25.11.2006., 18:47   #9854
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Lakše ili teže ubit je samo stvar navike... Ne znam tko od vas zna |CW|DarkiX-a koji gotovo uvijek ima probleme s pingom i zna ovnat ekipu i sa pingom 300 i on leti po serveru i kolje okolo ali ja to ne mogu jer sam naucen na ping do 100 i kad mi je 150 nemam volje za igrati... Sve je to relativna stvar i nije za raspravu to je kao da raspravljate je li se brže vozit lijevom ili desnom trakom neke ceste a odgovor je da to ovisi o dionici tako isto i ovo ovisi o mnogo faktora... Igracu koji ima veliki ping kasne njegovi pokreti i pokreti protivnika igracu koji ima mali ping kasne pokreti tog sa velikim pingom i sve je to začarani krig.... Samo je stvar navike,.... Onom tko ima veliki ping teško je ubit onog s malim, onaj koji ima mali teško je ubit onog s velikim a kome je što teže ajde prestanite se o tome raspravljati jer to ne vodi nikamo i nemoguce je dokazati....

Budite pozdravljeni i odite se bolje napucavat na naki server nego da tu raspravljate...

Lp,
FOX
Staro 25.11.2006., 18:55   #9855
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
(nuke je btw,ako netko nezna ).
Koji Nuke? : stoopid prvi put cujem za njega, sigurno neki teski njub : roller :
Staro 25.11.2006., 18:56   #9856
trpi
Guest

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
Lakše ili teže ubit je samo stvar navike... Ne znam tko od vas zna |CW|DarkiX-a koji gotovo uvijek ima probleme s pingom i zna ovnat ekipu i sa pingom 300 i on leti po serveru i kolje okolo ali ja to ne mogu jer sam naucen na ping do 100 i kad mi je 150 nemam volje za igrati... Sve je to relativna stvar i nije za raspravu to je kao da raspravljate je li se brže vozit lijevom ili desnom trakom neke ceste a odgovor je da to ovisi o dionici tako isto i ovo ovisi o mnogo faktora... Igracu koji ima veliki ping kasne njegovi pokreti i pokreti protivnika igracu koji ima mali ping kasne pokreti tog sa velikim pingom i sve je to začarani krig.... Samo je stvar navike,.... Onom tko ima veliki ping teško je ubit onog s malim, onaj koji ima mali teško je ubit onog s velikim a kome je što teže ajde prestanite se o tome raspravljati jer to ne vodi nikamo i nemoguce je dokazati....

Budite pozdravljeni i odite se bolje napucavat na naki server nego da tu raspravljate...

Lp,
FOX
gle, sve stoji samo ovo da ovom s malim teško ubit ovog s velikim, to netačno.... istina kasni ovom s malim pokreti(stiskaji po mišu i tipkovnici) ovog s velikim no to ne znači da onak mora pucati ispred njega za cijeli negov ping, samo za svoj.... jao jao najradije bi se unsubscribo s ove teme al neću ajmo dalje
  Reply With Quote
Staro 25.11.2006., 19:56   #9857
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

A cuj COD igram 2 godine (1 pa sad 2) a prije toga i druge MP igre i stekao sam neko mišljenje koliko sam skužio ti uvijek imas veliki ping pa onda ne mozes znat kako je onom s malim pingom....

u COD1 ima PODov T-Com server na kojem korisnici Xneta imaju ping 20 (bar su imali prije) i njemu sa 20 je bilo jednako teško ubit onog s pingom 150 kao i onom sa 150 njega...
Staro 26.11.2006., 00:02   #9858
scorpio_007
mmmda
Moj komp

scorpio_007's Avatar

heh decki, ja imam iskustva s pingom 250+ , igram vec vise od god. dana na 56k ... privikne se covjek nakon tolko vremena
Staro 26.11.2006., 00:03   #9859
Jester
Premium

Jester's Avatar

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
Da kao što sam rekao siguran je problem u tome što oni koji imaju isključen autodownload ne skinu mod i onda oni vide stock igru i zato mogu birati sva oružja... Treba napraviti force autodownload nekako u modu ali ako baš nije moguce napraviti cvar i Pbu da kicka one sa autodownload 0
Bio si upravu, fala. Sve što treba napravit je ubacit u
//Other recommended cvars:

pb_sv_cvar cl_allowDownload in 1

u punkbusterov pbsv.cfg koji se nalazi u pb folderu i svatko kome je allowDownload 0 odnosno nema u multiplayer options za Allow downloading postavljeno yes biva kickan nakon par upozorenja jer ne koristi postavke moda posto ga nije ni skinuo (dal namjerno ili slučajno nije me briga).

E sad me jos zanima dali je moguce prišiti neki odgovarajuci tekst na onu poruku kad ga izbaci, tipa da ne piše da je kickan zbog allowDownload 0 (jer 90 posto nema pojma kaj je to) nego da mi ispise nekaj kaj ja želim?
Staro 26.11.2006., 00:57   #9860
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

To mislim da nije moguce ali pitaj korisnika ovog foruma pod nickom RAK on je maher za to.
Staro 26.11.2006., 15:28   #9861
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Jester Pregled postova
Pozdrav. Jel mi netko moze reci kak to da mi se na moj server rifle only (s rifle modom) povremeno spoje padobranci sa mitraljezima i kako to sprijecit. Foxman mi je rekao da imaju vjerojatno iskljucen autodownload pa posto nemaju mod mogu birat bilo koje oruzije. Jel ih mogu prisilit il kickat u punkbusteru nekom naredbom da ak ne skinu mod ne mogu igrat? Cuo sam i da se napravi neki bind da ti povuce oruzije koje hoces bez obzira na mod. Inace mod je malo preuređeni s70 mod - a tamo nema problema. Fala svima.
Skines COD2 RCON Commander. ulogiras se (ako imas rcon pass), weapon settings iskljucis sve osim rifla? Jel moze bit jednostavije ?
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2006., 11:49   #9862
Jester
Premium

Jester's Avatar

Hehe fala Sam Fischer, napravil sam ja to ručno u cfg-u al koristim i Rcon4CoD2 jer ovaj commander mi ne radi. Spoji se i ništa se ne događa - opce nemrem napravit populate from server. Uglavnom rijesio sam problem.

Bilo bi fino kad bi bio neki topic za admine i moderatore servera da ne pisem ovdje iza posta tipa "nemrem ubit čudovište na trećem nivou" kojeg slijede još 2000 postova al ni sam ne znam u koju rubriku da ga smjestim. Sad bih još nešto pitao al ne znam dal će imat efekta, također bih i podijelio znanje da netko treba tipa kak ubacit hloverkin smijeh iz Pervanovih sinkronizacija il iz one sinkronizacije LOTR hahaha.Ak koga zanima nek isproba njemački tounts2 pod 4, 5, 6, 7, 8 na IP:89.106.67.93:28970 .Pozdrav svima

Zadnje izmijenjeno od: Jester. 27.11.2006. u 12:17.
Jester je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2006., 00:02   #9863
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

je... me igra..
kad hocu promjenit neke postavke igra se ugasi i baci neki DirectX error
i nista nemogu napraviti...
reinstalirao sam je sad pa doslovno nista nemogu napraviti...
da bi uopce pokrenuo MultiP..

jel ima tko kakvih problema do sad?
jel moguce da driveri od grafe? imam 91.47

vec sam tako davno ima problem kad sam poceo igrati SP pa kad se bacaju krumpiri kroz prozore, ja bacim, al on ne prizna..
kad sam reinstalirao igu bilo sve ok..
Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2006., 01:26   #9864
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Spirit ugasi Xfire i tvoj problem je riješen.....

@ Sam Fischer nije tako jednostavno i nije to ono što je on tražio.... Svi znamo noob way hehe

On na serveru ima mod di bez obzira jesi amer/rus/svabo/englez imas za odabrat samo enfield, kar i mosiant ali to tako funkcionira samo kad igrac skine taj mod a ako ga ne skine onda moze birati sva oružja i to radi pomutnju jer to onda nije rifle only...

Jester imas tu moj MSN a i imas me na xfire pod friends of friend prek Nevena pa pitaj sto god treba!

Lp,
FoX
Staro 28.11.2006., 07:12   #9865
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

iskljucio sam xfire i htio sam u MP ukljuciti punkbuster na ON i opet mi se ugasi, samo je javi nikakav DX error..
Staro 28.11.2006., 07:54   #9866
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Isti problem sam imao. Sve dobro podeseno, a nakon greske sa Dx, nisam vise mogao enableati PB. Izbacivalo me u win.
Napravio sam reinstall igre, nakon cega je sve normalno radilo.
Staro 28.11.2006., 09:23   #9867
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

ja sam napravio reinstall 2x i banana
stvarno neznam, dal je problem u windozima ili sta..
Staro 28.11.2006., 09:59   #9868
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Neka ti netko posalje svoju PB mapu.
Staro 28.11.2006., 10:51   #9869
Maki1908
Love Generation
Moj komp

Maki1908's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
(nuke je btw,ako netko nezna ).
Citiraj:
Autor m4Dm4X Pregled postova
Koji Nuke? : stoopid prvi put cujem za njega, sigurno neki teski njub : roller :
koji nuke !? koji maks!? mahhh sami njubovi

btw eRror je ak neko zna : goood :
Maki1908 je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2006., 10:55   #9870
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Tko je eRror? : stoopid
Odgovori