|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Želio bih snimiti nekoliko filmića u dvd formatu na jedan dvd.Ali da se na početku pojavi meni sa filmovima koji su na dvd-u,kao oni koje prodaju na trafikama sa tri ili više filmova.Kako se to radi i koji programi mi trebaju?Hvala svima koji to znaju i žele mi pomoći!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ConvertXtoDVD ili DVDRemake Pro...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
re.
DvdReMake sam našao na internetu i to bi bilo to.Problem je u tome da je demo.Znaš li gdje mogu skinuti punu pro verziju?: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
To ćeš kupit, a ne skinut i točka.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
RE.
Je li tko radio sa ConvertXToDvd?Našao sam trial na Bug-ovom dvd.Sami neki hijeroglifi i malo čirilice.Inaće nema problema sa kupovanjem ako je to ono pravo.: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
HVALA,HVALA,HVALA,svaka ti dala!: goood ::clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Vidio sam da i Nero ima neke opcije oko kreiranja menija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..nero to odlicno odraduje ![]() .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Imam nero 7.5.0.7 Premium.Ali koliko sam se uspio snaći menije radi samo na "capture" fajlovima(kamera).I to sam radio prijatelju.Hvala na savjetu.Ako netko zna kako se radi sa nerijem ono kaj me interesira molim malu poduku.Hvala svima na trudu.: hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
photo and video -> make your own DVD-video ( kad klikneš na to trebal bi ti se otvoriti nero vision) .. nakon kaj se on otvoril sa strane klikneš na "add video files" i dodaš sve video fajlove koje oces ... nakon toga kliknes next i treba bi ti se pojavititi sljedece ![]() .. nero automatski doda sve video fajlove .. ti samo izaberes pozadinu , stilove prikaza fajlova i ostale stvari kaj se tičeju uljepšavanja ..
![]() |
#12 |
Premium
|
Nebreš belivit...Pa kam sam ja to gledal?Hvala Majstore.Dao Bog da ti gorice rode više neg imaš posude...: roller : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|