|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nočni poziv
Ok, znam da je čudan topic ali. nočas sam imao poziv s nepoznatog broja 03:15. Ne znam kolko je mob zvonio jer sam se naglo probudio i prestao je zvoniti. Najprije sam pomislio da je netko od frendova ali da bi bilo najčudnije i cura je zaprimila dva poziva s nepoznatog broja u isto vrijeme znači oko 3 ujutro. Sada...koja je procedura da ja saznam s kojeg broja zvano...mrzim takvu banciju. Pliz nemojte mi lockati topic. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Probaj nazvat korisničku službu operatera, skoro sam siguran da možeš saznat ispis poziva... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Cuj, imam ti i ja takvih problema. Meni se zna negdje oko 2 u noci, a nekad i kasnije oko 3, fiksni zvoniti. Mislis, koji k.., Da se nije nekaj dogodilo, a kad ono javis se, i nista, tisina i onda poklop. Nema broja, valjda je clear u igri. Ne mogu ga tracet. Cak sam prebacio na mob da vidim tko zove i da snimim na mem karticu kad ce zvoniti(cari symbiana). Ali nista. Najbolje je da se to dogada jedamput u mjesec dana, a nekad u dva mjeseca. ![]() ![]()
#6 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Lijepo napravite kao ja,ugasite mob preko noci, fiksni broj sakrite, tj zatrazite kod T-COM da vam je broj tajan. Pa onda ce vas kucni broj imati ljudi kojima vi zelite dati broj.
#9 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Kome zvono zvoni? |
![]() |
![]() |
#10 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
A vidi u krajnjem slučaju mogo je to bit neki frend/poznanik, možda se malo nacugo i tražio nekog jel mu može dat za poziv pa je zvao poznate ljude itd itd Ako se ponovi onda tek reagiraj |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Naravno uber tesko da ce ti oni ici gledati tko te zvao tako da opet stanga. I u najgorem slucaju i da ti daju broj ako broj nije registriran sta ces ti sa time ? Imao sam dosta takvih sranja pa sam recemo vise manje upucen ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
frendov buraz je neki ajmo rec potrcko u t-comu i sredio je sebi i burazu da im nitko ne moze sakrit broj. tj. tko god ih zove oni vide broj bez obzira dali ga je ovaj koji zove sakrio tako da mislim da to nije neka znanost |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja fino navečer već oko 22:00 stavim mob na nečujno, a fiksni je predaleko da bi ga čuo. I spavam ko beba. Preporuka. Stavite mob na nečujno i u postavkama da se nakon 2 zvona ili tko kako ima uključi pa nek mu troši impulse.
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Cek ,ne kuzim. Jel u pitanju nepoznati ili skriveni broj? Ako je nepoznati,zovi sluzbu njegove mreze i dobit ces korisnika ako nije prepaid user koji nije registrirao broj. Ako je skriven ,ne vjerujem da ces doci do informacije. |
![]() |
![]() |
#18 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam imao isti problem i trajalo je tjednima. Nisam našao nikakvo riješeje za saznavanje skrivenoga broja pa bih nakon 22h ušao u meni mobitela i uključio opciju da ne prihvača pozive osim ako broj nije u imeniku. Što je najgore stalno sam vrtio film u glavi da se dogodila neka nesreca pa me netko hitno treba na mob a nemože me dobiti. |
![]() |
![]() |
#19 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
neg nevjeruem da možeš doći do broja... moju je obitelj netko prošlo ljeto zvao na fiksi na skrivenog...i starci su doslowno po***dili i kontakritali muriu...i onda su oni nekih 20 ak dana pratili pozive...no nitko nie zvao više...grrr ,al to je zbilja grozno... |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja si fino nepoznati broj stavim na mobu u crnu listu ili dozvolim pozive s brojeva/grupe koje ja želim, a sve ostale automatski odbije i to je to. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja imam podešeno da automatski skine lika sa moba ako zove sa skrivenog broja i u slušalici ima ton zauzeća. Mislim da ako on zove mene i sakrije mi broj da neznam tko je nemamo što razgovarati.
#25 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Inače usluga se zove SOCLIP... i nije neka znanost samo je 'problem' što ju ne može aktivirati bilo tko. |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Pa kolko te ljudi koje znaš može nazvati sa drugog broja, iz firme, od frenda, od kuće a ti možda nemaš kućni unesen. Bolje blokiraj samo skrivene brojeve, mislim da nema smisla blokirati nepoznate brojeve. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
imas pravo, to sam i sam shvatio nakon sto sam napisao post : hitthewa samo neznam kako narediti u SE k750 da mi blokira dolazni poziv kada netko zove sa skrivenim brojem, dali zna mozda tko?
#28 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Upravo tako ono cim vidim skriven broj odma ga odkacim jer sam svima rekao da to necu uopce gledati a kamoli pricati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|