|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kupio sam prije dvije i pol godine komp u HG-spotu i nedavno mi krepao hardd, riječ je o maxtoru; DiamondMax Plus 9 120GB SATA/150 E sad meni dakle vrijedi garancija i ja bi išao to zamjeniti , mene sad zanima da li mogu ja kod takve reklamacije doplatit još nešto novaca pa uzeti hard većeg kapaciteta i nekog drugog proizvođača? Hvala Pozdrav! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.11.2006. u 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa gle sve zavisi o njima,vjerojatno ce ti dati da doplatis jos love za drugi disk ali velim zavisi kako se snjima uspijes dogovoriti....nazovi i pitaj ili jos bolje odi tamo i dogovori se sve,tak je najbolje....
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
U pravilu da... nazovi ih i pitaj. I nemoj vise uzimati Maxtora ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dobiješ disk u vrijednosti svog, znači ak si prije platio taj disk od 160gb 600kn sad ćeš za te pare dobiti disk od 250gb ako nemaju više tog modela a ako se možeš dogovotiri, odnosno ako tip u trgovini to hoće napraviti mžeš nadoplatiti za neki drugi hard jer kad je nešt pod garancijom oni dobiju povrat novca i onda u teoriji možeš uzeti bilo što drugo za te novce(memoriju, kućište, šta god) ali to većinom nerade jer im je lakše zamjeniti komponentu istom! Sve ovisi o trgovcu u HG-u i koliko si dobar s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako ti se disk moze popraviti onda dobivas taj isti nazad, ako ne dobiivas zamjenski koji bi trebao biti taj isti,a ako nema onda neki drugi koji ima iste specifikacije kao i taj i onda na temelju cijene toga kojeg ti oni odrede ti mozes nadoplatit za bilo koji drugi, tako je meni frend napravio
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|