|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
System error
Ovako dobio sam jedan komp od starine kolegice.I sad kad upalim komp Sve se podiže normalno do Win. wellcome screen.I pojavi mi se kućica na kojoj piše Isass.exe system error I u kućici piše Insufisient system resources exist to complete the API! I kad stisnem ok komp se restarta,i tako u nedogled. U čem bi mogo bit problem,ja bi formatiro hard i stavio nove win.Ali su na kompu neki važni podatci koje nesmijem izbrisati,a ima ih... Tako da u čem bi mogo bit problem i kako ga riješiti bez gubljenja podataka. Neznam koja je konfa!!Samo znam da je komp malo stariji. Zadnje izmijenjeno od: s.u.l.e.l.u.s. 23.11.2006. u 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Dečki,bilo tko??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izvadi hard i ubaci ga u drugi komp/vanjsku kutiju. Prebaci podatke s njega na hard ili ih sprži i onda ga formatiraj. Vrati ga u stari komp i instaliraj vindoze. Na http://www.hiren.info/downloads.php/...y/hard-drive/1 imaš besplatnih alata za spašavanje/prebacivanje podataka. I mnogi rade iz DOS-a i s diskete.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ok Hvala,znači ipak ću morat tako napravit.To sam mislio odmah na početku,al kur..mislio sam da je neki problem koji se može riješit bez formatiranja. Imam do sutra posla sa prebacivanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo ga dečki riješeno. ![]() ![]() Problem je bilo u tome šta je ostalo 43kb slobodnog prostora na cijelom hardu.I nakon šta sam prebacio višak sve normalno radi. Hvala na pomoći: hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|