|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Spajanje Audigy2 NX i Winfast TV2000XP Expert
Kako spojiti ovo gore u naslovu a da dobijem zvuk na zvučnicima? Ja naivno mislio da će to sve ići preko USB... ![]() Treba nekakav kabel ili? TV karticu sam dobio s kučištem i nisam dobio ništa uz nju.
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je Deluxe verzija, a Newalss ima Expert koja je malo uža i duža te ima interni line-out. To će bit problem jer mislim da nema nikakvog adaptera/kabla koji s jedne strane ima taj interni audio konektor, a s druge jack. Newalss, morat ćeš si sam složit kabal...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Sve što sam dobio je ovo... http://www.pcstats.com/articleimages...stTV2XP_io.jpg S tim da je ova moja neka Asusova verzija pa su antenski ulazi drukačiji; jedan muški jedan ženski. I nema ove male rupe sasvim desno (ne znam jel' to uopće ulaz ili samo rupa za šaraf.) Ima netko ideju kako napraviti taj kabel?
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, to na slici su F-Male konektori koji se šarafe, a ova rupa služi za spajanje IR prijemnika. S unutarnje strane (na PCB-u) bi trebao imat još neke konektore za line-out (slika 1, slika 2) koji služe da prijenos zvuka s tunera na zvučnu karticu. Ti bi sad trebao kupit neki interni audio CD konektor (cijena im je oko 5 kn) i bilo kakav koji ima 3.5 mm jack te spojit ta dva kabla.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|