|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Recimo ako bi kupovao takav setup, 5000 predpojacalo 5000-10000kn pojacalo 18000 zvucnici, 5000cdplayer 5000gramofon +kablovi recimo 3000-5000kn. ~36000kn u najjetinijem slucaju, bez gramofona... Jos ih zelis? ![]() syss pa naravno da ce morat kupit i adekvatno pojacalo ako uopce bude to kupovao. Dosla mi je cura preko vikenda pa nisam stigao otici u sonus na prezentaciju... : nono : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma znam da je to pun k para ali vrijedi... ja neznam kako b&w,focal, jbl uspijevaju... imaju najbolji zvuk i jos izgledaju pre***eno... @syss cuo sam ih i vidio...: nuts : vjeruj mi ne da su pre***eni nego su nenad***ivi ![]()
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ali za pare kolko dođu profili kupiš pošten entry setup amp-cd-speak-kablovinje. no sound (solo jmlab) vs. good sound (kompletni sistem)... jednostavno se ne mogu se odlučiti za pobjednika ![]() meni isto žao kaj nisam išao, ali bit će još prilika... samo jedna usputna doskočica... gosp. damir, vlasnik dotičnog dućana, je izuzetno ugodan sugovornik sa stvarno velikim iskustvom, tako da ako netko mislim kupit hifu ili sl., sigurno neće fulati sa kupovinom tamo i u ovom slučaju vrijedi poslušati savjet trgovca. neplaćena reklama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Unregistered User
|
Citiraj:
Upravo sam zato tamo i kupovao. (A i jos cu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Unregistered User
|
Ma da ovo zasluzuje svoj zaseban topic al ono nije offtopic pa ajd : roller : http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=9212 najjaca je zadnja slika dole : suicide : bonker : ajme ljudi... : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
ewo na kraju sam kupio Logitech z-5400 + Audigy4 Šta mislite kolko je to slabije od z-5500??Jel stvarno tolko velika razlika i wattima??? E da....uz Audigy 4 sam dobio i cd s driverima ali za Audigy 2 zs i kad instaliram govori mi da nemam ispravnu karticu... stoga koje drivere da skinem....pomogao bi i direkt link!....hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa bogati, odi ovdje, je li ti palo na pamet da odeš na Creative homepage? http://hr.europe.creative.com/suppor...pe=0&x=33&y=17 evo, samo klikneš download.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
ma ne..kanio sam uzet z-5500....vjeruj mi nakon ovog sustava ne preostaje mi ništa nego neki hi-fi..kad se zadovoljim sa ovime(a to če bit brzo) prodam ih i slažem hi-fi....inače neznam jesam li se za***o što nisam uzeo z-5500(ali nažost trebao bi čekat)....jel čuo tko oba sustava??Jeli velika razlika?? jer 310rms i 500 i neš sitnog po meni nije isto...ili je to samo tako na papiru?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a ***ote, što se zamaraš WATTima?! da li ti ovi dobro sviraju? SVIRAJU, onda oladi više od zvučnika, jer ti je sad gotovo, pa sve da taj 5500 svira i 1000puta bolje. A ne svira. Sve je to isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
fanATIčni AMDovac
|
evo da se pohvalim iako je OT ![]() Uskoro mi stize novi subwoofer Focal Jmlab Chorus SW700S http://avforum.no/minhifi/users/wmor...832f6ff176.JPG gabre ako te zanima za koliko sam(tj budem) ga dobio javi se na pm ![]()
![]() |
#55 |
fanATIčni AMDovac
|
hocete sada review? dvojica frendova mi ga imaju...jedan crnog,jedan blijede boje drveta i ja kupujem ovog. uglavnom u filmovima na receiveri moraju stisavati sub jer nemozes gledati pojacano na pola.a najljepsa stvar je da on radi tako da ti ne cujes da un "udara" kada je vrijeme za bas nego ti osjetis sve oko sebe, tipa kao da je netko uzeo sobu i malo je protresao ![]()
![]() |
|
|