|
![]() |
#1 |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
Eksterni USB HDD
Kupio sam eksterni USB disk, proizvođač neki APEX...uglavnom unutra je Toshiba MK8032GAX - 2.5" disk kapaciteta 80GB. S tim sam dobio usb kabel koji ima 3 konektora : stoopid pa mi nije jasno čemu to služi. Čuo sam da neki eksterni diskovi trebaju biti priključeni na 2 usb priključka, ali ne usudim se probati baš - inače radi kad je spojen preko jednog. Nisam dobio nikakav manual s tim. Priložio sam sliku tog kabla pa ako neko može pogledati i reći čemu služi bio bih zahvalan :confused: ![]()
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Tako je, ovaj drugi sluzi za dodatno napajanje koje traze neki diskovi...ako ti radi sa 1 usb-om super, a ako ne, prikljuci i drugi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gdje ima za kupit taj kabal jer bi i meni trebao? Ili ću morat sam napravit?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Tesko da ces ga negdje naci...obicno se dobije sa ladicama za 2.5" diskove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znam, al možda ima negdje jer stvarno mi je glupo uvijek nosit dva kabla sa sobom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|