|
![]() |
#151 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
al za ovaj iskonov kaze nista od toga... : bonker : |
|
![]() |
![]() |
#152 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Metronet, Vodatel, Iskon, Optima svi oni imaju optiku na magistralnim pravcima i do kvartova ali last mile ide preko bakra. Naravno ako ste spremni platiti dodu vam doma sa optikom ali im se za obicne korisnike ne isplati dolaziti doma sa optikom, prvo izvuci optiku iz sahta drugo problem kako uci u zgradu sa jos jednim kabelom.
#153 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ovo bas i neide tu ali dali netko zna dostupnost optimovog bezicnog interneta to nigdje nepise pa me zanima, a posto je danas nedjelja sumnjam da ce im se dati objasnjavat |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ima uslugu FastNet koja je nesto kao ADSL, upload i download su u svakoj usluzi isti znaci 5MB up i down ili kolko se uzme.. cijene su povoljne..optika ide do korisnika i nikako drugacije.. no postoji samo ponuda za buissnes broedband, odnosno firme..tako da za nas male korisnike nista za sada.. |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je up i download isti, onda je to DSL, a ne ADSL. Metronet se orijentirao isključivo na poslovne korisnike, a prelazak na privatne će još malo počekati. A dotle će valjda i drugi ISP-ovi napraviti bolje ponude u smislu brzina i cijena od postojećih.
#158 |
Premium
|
Nema dodatne pretplate.... Na tih 230 plaćaš još samo minute razgovora.... |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
Nema više t-com pretplate. Sve je uračunato u onih 239kn. btw, sada (XXXadsl) Iskon nudi 10% popust na plaćanje trajnim nalogom. Za IskonDUO nisam siguran, ali ako je tako mogla bi se ušićarit još koja kuna.
#161 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
#165 | |
Premium
|
Citiraj:
baš ću bacit oko na račun kad dođem doma... |
|
![]() |
![]() |
#166 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#167 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
|
Mislim da nije tako, nego 119kn pretplate + 195kn interneta (13Gb). Flat se više isplati jer košta 239kn.
#172 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#173 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
|
dakle, pretplata na telefon + pretplata za najjeftiniji adsl - (10 kuna fore + PDV) = 73.2 + 79 - 12.2 = 140 kune iskon duo = 119 DELTA = 21 kuna razlika u obračunskoj jedinici (minuta <-> sekunda) - cca 30% = 15 - 20 kuna (na moj račun gore) znači jeftinije me dođe u najboljem slučaju 40 kuna mjesečno = 20% moglo bi se reći da mi se isplati do kada traje to prijavljivanje iskonu, do nove godine? |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
Kaj ti sad tu meni dokazuješ tj. kaj sam toliko krivo napisao u svojem postu? Meni je sve potpuno jasno jer znam kakav račun dobivam, jedino sam svjesno zanemario onih 2,2kn pdv-a i obračunsku jedinicu sekunudu kod iskona, a ako već cjepidlačiš obračunaj i uspostavu poziva kod iskona... |
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
|
Citiraj:
naj se odma žestiti, lijep je dan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ma sve te konkurencije su za k.... sve imaju gotvo iste cijene, razlike u cijenama su minimalne (i ako postoji nešto malo jeftinije obično nije dostupno).....tako da nema još neke prave konkurencije koja bi ponudila adsl osjetno jeftinije ....da bi napravila nered na tržištu .... |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
|
Pitanje je šta će se dogoditi s time sada kada t-com pojeftini internet i/ili poveća brzinu. Čini mi se da je IskonDUO pušiona u tom slučaju.
#180 | |
Premium
|
Citiraj:
Ljudi moji, pa Iskon je u vlasništvu T-Coma, što ste očekivali... ovo je mali, ali ipak korak naprijed... Upload je pojačan (što mene veseli puno više od downloada), cijene (i veza, i prometa) su manje, napokon se plaća jedinstvenanaknada umjesto kretenskog plaćanja svake pojedine.... prikaz broja se ne mora plaćati retardiranih 12 kuna.... Sve u svemu, ja sam zadovolja, poprilično.... još da je dostupan gdje bi bila moja sreća i veselje.... više od ovoga mi se sviđa jedino Optima i njihov flat-mini jer kao da ga je netko upravo za mene izmislio..... |
|
![]() |
![]() |
|
|