|
![]() |
#1 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
crkla jedna boja
e ne mogu vjerovati. bas sada kada nemam nista love da kupim novi monitor crkne mi crvena boja. mrdo sam kabal i konektore nije do njih. tocno kada smanjim ostale boje slika postane crna umjesto da bude crvena. znaci 100 je crvena boja otisla. sto da radim sada? u biti nije crkla boja. kada vratim monitor mijenjaju se boje. kada ga okrenem skroz naopako onda je dar mar sve su boje pomjesane. ponekad se sve vrati u normalu ali ne traju duze od 10min. sad kontam drkat to trimerima ali ne znam koliko je to pametno. vjerovatno nesto sere na cilindru ali nisam siguran. jel imako tko slicnih problema?
-[Phenom II X4 955 (8MB,125W,AM3) Black Edition ]- -[SAPPHIRE HD 5850 ]- -[Asus AM3 M4A785TD-V EVO ]- -[G5]- -[DDR3 1333MHz 4GB (2x2GB) Kingmax, CL9.0 ]- -[Samsung 2243NW ]- -[ Hitachi 250gb ]- Zadnje izmijenjeno od: smigl. 14.11.2006. u 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
prije "drkat to trimerima" pogledaj na topu da nije krepo driver od crvene...to nije ni skupo...mali (integriran za tri boje skupa, najčešće sa popriličnim komadom hladnjaka na sebi) je i košta cca 6-7 kn ako nije do njega, onda je otiša , (predpostavljam micubiši RGB mixer) isto na topu prije drivera---ca 35-40 kn ovisno o modelu za daljnje zahvate tipa "drkat to trimerima" ...mogu sa sigurnošću reći da češ jako malo "popraviti" na taj način... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|