|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
win ambalaza
pozdrav svima. stara je neki dan kupila win xp i microsoft office basic edition 2003. win xp je dobila u kutiji, onoj standardnoj za DVDe a office u onoj obicnoj papirnatoj kutiji za CD. posto win kutija nije bila u nikakvoj foliji pa se lako otvori i procita serijski broj kao i za office jer je naljepljen na papirnatu kutiju je li moguce da ga je netko vec prepisao tj. je li ovo standardna ambalaza za to dvoje ili se sve to inace dobije u nekoj vecoj kutiji gdje je serial ipak malo bolje zasticen. posto to jos koji dan necu instalirat pa da vidim da li ce se pojavit onaj genuine kvadratic ne znam da li da se brinem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
lol nitko nije kupio origigi windowse ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovako bi to trebalo izgledat... Windows XP ![]() Office 2003 ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.11.2006. u 03:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ako ti nekaj ne valja idi u dućan s računom i porazgovaraj s odgovornim. Ne moraš galamiti jer se tako ništa ne rješava. Sve se može dogovoriti ako svi budurazumni. Vjeruj veća korist od toga nego od galame. Najjače fore su mi da netko nekaj zezne i onda okrivi staru, curu, baku, psa ili kaj ja znam koga. Tak si je jedan lik kupio za komp pcie grafičku, a ima agp i onda rekao da mi je mama to kupila jer nije imao vremena. Ispostavilo se da se pol posto ne kuži u kompjutore. Nemojte nekoga slati kupovati nešto ako niste sigurni da zna kaj kupuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
joj samo sam se tako izrazio, inace u zivotu nisam galamio na prodavace , a radili su mi itekakva sranja. a sad u redu je da ne bih trebao slat staru ako se ne razumije u potpunosti ali ovaj dio s agp grafickom je off ![]() Zadnje izmijenjeno od: hmmm. 12.11.2006. u 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Neki ljudi su takvi da ako vide priliku pokušsat će zaj.... nekoga. Kad ti odeš i skuže da se razumiješ u to nema šanse da te preveslaju. Zato ja sam kupujem sve. A ovo za grafičku. Smješno je ali događaju se takve stvari. Neznam koji je problem priznati da nemaš pojma o kompjutorima i da me zamolio da pođem s njim nema problema. Platio bi pivu jedom i to je to. Sve bi bilo u redu. Ne kažem da sam ja neki genijalac kaj se kompjutora tiče ali u ovih otprilike 10-tak godina koliko već imam kompjutore sam ipak nešto naučio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|