|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Gume za auto
Došlo je i to vrijeme... Moja škoda felicia treba nove radialke. zna li netko gdje se može jeftino kupit gume i da mi ihj dobro izbalansiraju*? (hint: nemam namjeru ići u deželu po gume ![]()
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Za feliciu će ti biti i dobre gume iz metroa ili getroa, sad nisam siguran gdje sam ih vidio. Imaju dobre Pirelli za još bolju cijenu pa pogledaj. Za ostalo se javi najbližem vulkanizeru. Ako si skeptičan prema gumama iz trgovačkih centara probaj kod malo boljeg vulkanizera da ti nešto ponudi, često imaju na lageru kvalitetne gume po ne odveć skupoj cijeni |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Po auto forumima imas jednog membera koji ima guma dosta vrsta i vrlo povoljno a nick mu je "Penezić" odnosno "Penezic" pa preporucam da ga potražiš... Ili možeš ovdje napisati koja ti velicina guma treba pa cu ga ja pitati jer mi je to kolega s posla. |
![]() |
![]() |
#6 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
okani se tog smeća iz prodajnih lanaca pošto se radi o feliciji bit će odlične Sava Eskimo S3
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Smeće iz prodajnih lanaca? Za njegovu feliciju će biti i više nego dobre gume. Neće s njima raditi driftove, niti će se voziti po Grobniku... Jesi li ti vidio koje se gume uopće nude? Očito da nisi |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
GDJE JE TOR KAD GA TREBAS?!? : baad : Svaka cest administratoru... U moju se temu ekspresno uljece, a ovdje nista... Moje tvrdnje jos jednom potvrdjene... |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Uf, kasnim čak 10-ak sati ![]() Ljudi, jednom za sva vremena - gdje na PCE forumu vidite dio s auto gumama? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|