|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
[INFO sajam]
znam da je negdje tu bio topic ali ga nemou pronac, ici cu najvjerovatnije u petak u zagreb na info, zanima me jel se u biti isplati ici zbog sadrzaja, sad gledam program na sajtu njihovom i ne izgleda uzbudljivo, jel ide jos tko uopce?
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nemoj ocekivati previse, Info je svaki put sve losiji, steta. Posto nisam bio zadnja 2 puta, ovaj put cu ici, vjerovatno sutra, tek tolko da iskoristim slobodno vrijeme. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
koliko ja znam info se ove godine ne odrzava. samo interliber.
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hoće li biti organiziran posjet Infa by PcE forumaši? ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ak pak s željezničkog ideš, fino prvo na šesticu, pa kod autobusnog siđeš i pričekaš tam sedmicu i opet pićiš sve do Velesajma. I to ti je to ![]() A možeš i taxijem ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
ma izgleda da se odrzava, samo u mnogo smanjenom i ulaz-besplatnom izdanju..neznam, trebo bi ici u petak a jos neznam jek da idem ili ne... @mat - ti si rekao da ides danas, jesi bio, jel ima sta zanimljivo?
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Uvjek sam išao na info, ove godine neidem, šteta što je to tako. |
![]() |
![]() |
#15 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo je do petka ili je i u subotu?
#17 | |
šlap
|
Citiraj:
ukucaj velesajam pa bu ti ga oznacio |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Adrenaline junkie
|
Mali "OT" Niste jednini koji imaju zalosne sajmove. Bio sam juce (utorak) u Novom Sadu. Skola je organizovala prevoz i sve ostalo. Sajam je supalj ko svacjarski sir. Zalosno da nikako ne moze zalosnije. Skupilo se 5 vecih firmi i ko glume da su organizovali neko sajam. ZALOSNO Prije dvije godine sam bio sa "SAJMU TEHNIKE" u Beogradu. Bilo je malo bolje ali opet kada se sve sagleda moglo je puuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooo bolje.
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo dosao doma upravo. steta sto nisam imao fotic da slikam. da se svi uvjere koji zele ici. da ne idu. radi se o paviljonu br. 6 (onaj prvi na desno kad se ude na juzni ulaz). tamo su se smjestili "Educa" (fakulteti, škole...) "Info dani". Sve sto mogu reci je - SRAMOTA! Sramota da jedan Zagreb koji ruku na srce, nije ni mali grad, nema informaticki sajam kak' Bog zapovjeda. Pola paviljna u kojem prodaju Linux distribucije (Ubuntu, Mandrake, Suse i jos jedna), Autronic prazan stand na kojem se igra F1, izlozba starih racunala (to je bilo jedino ok, vidjeti UPALJENOG "Apple 1" ( ![]() ![]() sve u svemu, katastrofa. Inter Liber je, s druge strane, u punom cvatu. Proveo tamo 3 sata razgledavajuci, kupio 2 knjizice, pojeo gumenih bombona i otisao. Info = Katastrofa/ Sramota ![]() tek sad vidim da je jos losija slika nego sam mislio, bilo mi je na maloj rezoluciji cak. no svejedno, evo je! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
I ja idem, ako ništ drugo, da guzica vidi puta ![]() ![]()
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
nemojte na info (imaju samo jedan paviljon i los je), pogotovo ako dolazite izvan zg samo zbog infa, btw mat vam je sve ljepo reko. |
![]() |
![]() |
#24 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#29 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Info je davno izgubio svoj smisao. Poduzeca iz RH su u stanju prikazati prakticki sve svjetske tehnologije, no to je neisplativo. Preveliki troskovi, premali broj potencijalnih korisnika, korisnici su sve educiraniji (tko jos ne moze za 5 minuta na Internetu doci do informacije o bilo kojem IT proizvodu). Isti trend je i s drugim svjetskim IT sajmovima, svi se mijenjaju / prilagodjavaju /smanjuju.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|