|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
731BF
evo nikako da nadjem... pa racunam ovde ce nego znat sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ma mislim da je 3 i više, da ima ZERO PIXEL WARRANTY sigurno bi mu pisalo u specifikacijama ili bi bar več negdje našao tu informaciju. Ali kad je več tema 731BF zašto ne bi netko ako hoće nešto o njemu napisao , pozitivne ili negativne strane , opći dojam o kvaliteti i radu u praksi eto . Bok PS : još me zanina kad se kupuje monitor kako ja mogu znati na licu mjesta da on nema mrtvih piksela , da li to kupac sam provjeri i sa čime. Mislim da ima neki program za test ali ? neznam . I dex - sorry ako sam ti se previše ubacio u tvoju temu. Zadnje izmijenjeno od: vita. 05.11.2006. u 17:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
np... mozes im napomenu napisat da naprave provjeru ili ti pri preuzimanju mozes trezit da provjere ispred tebe... no naravno ja sam to tek sad saznao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
E znači ti ga imaš , jel ima on kakve zvučnike iza jel to sam negdje pročito ali nisam siguro , kakvu grafičku imaš ati / n-vidia , jel ga spajaš na dvi. Ja sam mislio uzet 740BF , znam kad je izašo bio je 2700 kn , a sad 1900. No mislio sam da ima pivot opciju 740bf kad ono ništa , sad sam odusto svejedno mi ima li pivot ili ne , al samsung je izbor kod kupnje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ajme ubij me za zvucnike... morat cu pogledat ovo nisam na svom kompu.. a graficka je x1900xt |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
dex kakvi su ti ostali opći dojmovi . |
![]() |
![]() |
|
|