|
![]() |
#91 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Da slatki ka slatki kupus hehe Ladybug imaš ti koji CD od nekog klasičnog hiphopera |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno, Ive. No, meni je klasika: Dre -2000, Jay Z - Reasonable Doubt, Outkast - ATLiens, Pete Rock - The Main Ingredient, Warren G, EPMD, Masta Ace - Sittin On Chrome.... koje jako rijetko dan danas slušam. Al ako voliš rap, s tim je ODLIČNO početi. ![]() Ma slatki ste dečki, preslatki, samo tako napred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
zippo61_junior
|
Od Drea ima 2001 i to imam original imam i onaj drugi CD od njega i samo mi fali originalni The Cronic ali ga imam skinuo ga priko torenta i koji je to CD od Warren G-a ja imam jedan u Umagu i ima ki albume Snoop Dogga spremne za poslat i na kraju stavim ja jednu slikicu jedne slatkice ako je uspijem slikat |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
pwner sa stilom
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
zippo61_junior
|
Ma daj to je preveliko rađe jedan Tomos APN ili Automatik |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Universal TooL
|
Najbolje ovak nešto: http://img101.imageshack.us/img101/466/terenacwi3.jpg Fino terenac, podignut, metalic plavi, prostran, ide di god ga natjeraš, ekonomičan...ma milina. : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Feelin Distinctive Shit
|
^^now that is gangsta ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
I šta niko ne sluša ex yu osim mene ? ![]() Što se tiče dobrih scratcheva Pjesma ready od Frenky-a... Predobri ![]() ja starni više ne slušam... nekak sam se zasitio sada sam po domačem derem. SIR I VRHNJE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Universal TooL
|
Frenkie, Komisija,Tram 11-dok se nisu raspali->također WSK,Dooks,Shorty,3ki Stil,Super Maajka,TBF...ajd dobro i ajs ponešto... EDIT: Joj pa zaboravio sam Elemental - posebno D.E.M.I.R.U.G. Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 24.08.2006. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Feelin Distinctive Shit
|
oj ekipa, cim me nema ova tema umire. eto vratio se ja. ajd da sad na temu. jel neko sluso novog gamea ili x novog. imam sad dost nove glazbe i mogu vam rec, nije to lose vise ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Feelin Distinctive Shit
|
a joj ti albumi poslije necje smrti su sranje. to ja ni ne smatram albumima. to meni vise ko neki retail il tak nest...
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moram priznati da mi novi albumi od Gamea imaju dosta dobrih stvari. Sto se tice ovih posthumnih albuma kao 2Pac (tj. nije on) su jadni, njegovi stari albumi jos uvijek rulaju. Sad iskoristavaju njegovo ime samo da pokupe lovu i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo, ja sam si juer kupio "Gang Starr - Discography", 7 Albuma. Sada slusam! Za sada je odlicno ![]() Moram si jos kupiti albume od 2pac-a koje nemama... BTW: jel netko poslusao novi CD od Frenkie-a? Zove se "Dosta" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Feelin Distinctive Shit
|
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vjerovatno idem na Premiera, bio sam i prosli put, lik je car. Na Public Enemy-u je isto bilo bomba, razvalili cu, samo sto tvornica ima ocajno ozvucenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
ja sam neko vrijeme sluso zion i stalno, i ima odlicnih stvari....btw ih iz rams ![]() edit: sad pregledava ocaj topic, netko je maloprije napisao, elemental - demiRug, nevalja, ide DemiUrg podignuti terenac, nisam gledo sliku, al meni je to onak...a-a ovo je vec auto: klik ovdje za auto ![]()
![]() |
|
|