|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
evo ovako imam dva hdd-a jedan je seagate 160gb sata( na kojem je instaliran windows xp) , a drugi maxtor na ovom maxtoru su mi svi podatci programi itd , posto je previse toga nezelim stavljati na dvd-ove te podatke a moram brisati windows. Zanima me kojim programom bi ja mogao prikljuciti maxtora na nowi windows odnosno da mi ocita maxtora i sve njegove podatke hvala |
|
|
|
|
|
#2 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo ti njega spoji na drugi s-ata utor i bez brige presnimi sto trebas, netreba ti nikakav program, sa win explorerom to sredis: hello2 :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e zaboravia san napisati tek sad vidim hdd maxtor je ata ulaz neznam dali to cini nekakvu razliku |
|
|
|
|
|
#4 |
|
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
spoji ga na ata i trebalo bi raditi bez problema,ja recimo imam s-ata jedan disk,a drugi mi je ata i nalazi se u ladici u kompu i radi sve bez beda...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|