|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Peticija za informaticku emisiju na TV-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovo je super inicijativa. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ideja je stvarno super ali Go petition, Yea right. Pa postoji HRT forum koji stvarno netko ko moze utjecati na nesto i cita a ne gopetition... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidim da je chuck norris vec potpisao, tak da nece bit problema. Evo i voditelja... ![]()
![]() |
#6 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
takva emisija bi bila super, već vidim topic na PcE-u: "provale hrt-ovaca informatićara":clap: šala mala, ideja je stvarno super, ali je to trebalo ić na hrt forum, kao što je netko naveo već
![]() |
#8 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Emisija bi trebala imati najmanje dva voditelja. Jedan koji ce biti specijaliziran za igrice (tu su otvorena dva mjesta pc i konzole) i hardver/softver. Ako ste gledali na FTV televiziji ono je bas bez veze da jedan voditelj sve vodi. Pa nisu svi specijalizirani za sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
|
imho od toga ce biti nesto kao i od flata za 50kn svima.... nula bodova kakve onlajne peticije ? na kojim ste drogama ljudi ? evo ja se bavim informatikom i u tim sam vodama vec jedno 10 godina i da mi netko pokaze to onlajn peticiju smijao bi mu se u facu .... Iako bi svim srcem htio da tak nes zazivi ali nula bodova od toga... Jedino mejlovi ili pisma na hrt i to u sto vecim kolicinama...
![]() |
#10 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Donesu sve 8-bitne masine i pred publikom i gostima obradjuju sve od dijelova do igara. Takodjer za vrijeme YU bila je odlicna emisija. Tjedna ili 2x nisam siguran. Sve je bilo obradjeno do zadnje novine, hrpa stranih priloga. Kako li se zvala ta emisija Jelc? Nemogu se sjetiti. Ali im je Moj Mirko,Svet Kompjutera i Racunari filao input. Nesto kao Byte, Bajt... ili tako nesto. Jedan BG voditelj je vodio i isla je na svim ex TV stanicama. Termin je bio onaj jutarnji skolski program. Do negdje 88/89. A danas? Zato se vi drzite najbolje stanice kad se radi o tehnologiji ili pokrivanju iste : Drugacija TV (ali doista) Ne gledajte puno po skici emisija, vec pogledajte uvjek dnevne ili tjedne najave. 3SAT je potpuno nekonvencionalan po pitanju programske sheme. Ali nitko, (ne pretjerujem) nema javljanja u zivo sa svih tech dogadjanja u svijetu kao oni. Po 5 dana ako treba, (po 2h termin) ce oni ici u detalje i obradjivati neki tech show. Dok ameri imaju testove tipa, dodji u emisiju, stavi na stol i pricaj pred voditeljom. Kod 3SAT-a je to kilometarski studiozno. Pogeldajte pa se uvjerite. Ako i budemo imali emisiju, kao i sve ostale...opet ce biti autorska sirotinja (kopija) bez glave i repa. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Anketa je malo (ne)spretno postavljena. Naime postoji nesto slicno na OTV-u , zove se "Treći milenij" a medju glavnim facama su Theo Valich i neki stariji Mac fanatic. Nelosa emisija, ima o hardveru, ponesto softvera a i dio za konzole i zabavni softver, samo traje pola sata jednom tjedno tako da nemogu bas ici u detalje.
![]() |
#12 |
BIND SOFT d.o.o.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Čaćkalo
|
Molimo vas da potpišete 100% je sigurno.... Potpisuju također korisnici mnogih foruma Gameplay,PCPlay i links i još mnogo njih... Ja sam također potpisao evo pročitajte važno: KORISTITE NA PETICIJI SAMO ENGLESKA SLOVA, BEZ KVACICA LJUDI POTPISITE jer je novinar iz 24 sata obecao objavit kad nas bude 1000 peticija je pokrenuta danas i porenuo ju je tip cija je ovo sve ideja P_T_SP Evo vako... svi koji hoce podrzati uvodjene gaming emisije i informatickog programa opcenito mogu potpisat peticiju na http://www.gopetition.com/online/10038.html svi detalji su tamo... Hvala ! SVAKI SE POTPIS PREGLEDAJE, NEVALJANI SE BRISU Necemo se sada svadjat tko je konzolas tko ne, netrazimo konzolasku emisiju nego bilo kakav informaticki program,moramo se ujedinit MOLIM VAS DA LINK RASIRITE PO DRUGIM FORUMIMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
objavit šta? da postoji neka peticija za uvođenje informatičkog programa na htv? to će se uvesti tek ako/kada njima bude profitabilno. a nije. žalosno, ali vidio sam iz prve ruke kak to ide, tak da ono... emisije se ne rade na zahtjev. imate neki pilot koji bi htv mogao prihvatiti?
![]() |
#15 | |
Čaćkalo
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Super ideja, ali tesko da ce to zazivit kod nas... Ali glavno da ima debilnih "TV-kvizova" poput "Nova lova" ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Peticija za info program
Evo vako... svi koji hoce podrzati uvodjene gaming emisije i informatickog programa opcenito mogu potpisat peticiju na http://www.gopetition.com/online/10038.html svi detalji su tamo... Hvala ! SVAKI SE POTPIS PREGLEDAJE, NEVALJANI SE BRISU |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
aa
Citiraj:
http://www.gopetition.com/online/10038.html svi detalji su tamo... Hvala ! SVAKI SE POTPIS PREGLEDAJE, NEVALJANI SE BRISU potpisuju korisnici mnogih foruma, dajte linkove i na druge forume MOJ RODJAK JE MODERATOR NA FORUM.HRT.HR I TO NEGLEDA AMA BAS NITKO, ALI KAD U 24 SATA OSVANE DA 1000 GAMERA HOCE SVOJU EMISIJU BIT CE NEKOG UTJECAJA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Novi milenij, da to je jedino što se može vidjet, nedjeljom popodne negdje oko jedan, dva na OTV-u. Ali tamo ima svega od Playstationa, ovih zvučnika, onda onih it vijesti koje uglavnom kasne, mislim one koje sam pročito odavno. E da i obavezno se recenzira neki Končarov laptop, digitalni fotoaparat iz Hg-šrota i Macovi. Malo PC hardvera, skroz malo. ***ga izgleda da valjda puno ovise o sponzorima pa moraju tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
I kaj se dobije s tom peticijom? Nikaj. Neznam na kaj razmišljaju ljudi koji pišu samo neke peticije za ovo i ono. Pa Nova i RTL su privatne televizije, HRT baš i nije ali ako ne vide zaradu u tome sumnjam da bi prešla peticija tak da.... Sretno vam bilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|