|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() : hello2 : neka ovo bude nešto kao: Pokažite vaš desktop.. ako me razumijete nek mi netko preporuči neki lijepi jednostavan screensaver, ja bih najradije neku varijaciju sata, ili prikaza vremena.. da je što jednostavniji, da ne crpi CPU snagu kao da vrtim Prime (naišao sam i na takve, uglavnom oni 3D nekakvi)... nešto tipa Windows Clock, ali ipak malo ljepši... ![]() nemoojte mi pucati neke linkove, jer sam ih obišao hrpu, i na stotine tisuća postoji screensavera, pa ako možete staviti svoje favorite, i usput i link na download dotičnog.. : hello2 : i da mi radi na postavkama za monitor, a ne da mi svaki put kad se pali mijenja postavke za sebe.. uglavnom mi se to događa jer mi monitor radi na 1024x768 @ 100Hz, a ovi valjda na manje... a živcira me što onda svakiput kod paljenja monitor "škljoca" i mijenja valjda refresh rate samo za screensaver... navalite... P.S. nemojte mi govoriti da mi ne treba screensaver, ali volim da mi monitor ne blješći bijelo dok sam na kauču, a opet ne volim kad je crn... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Desn klik na desktop, properties, screen saver=none, power, turn of monitor after 3 minutes : bonker : Aj da ne bude čisti spam, ja sam prije koristio one ring screensaver, ali ne znam kako stoji sa iskorištavanjem resursa.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
gore sam naveo da me dotična radnja ne privlači nimalo, jer mi proces paljenja i gašenja monitora traje 3 sekunde... a i ne znam koliko mu je zdravo da se pali i gasi u sat vremena 20 puta... trebam screensaver koji se trenutno pali i trenutno vraća u windoze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ovaj što sam ti naveo ima hrpu postavki pa isprobaj ako ti paše...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Komp mi je upaljen vec 3 mjeseca i monitor mi radi 24/7, smeta mi screensaver ![]() A nekad davno sam imao onaj sa ribicama kaj plivaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Mozda ja imam rijesenje tvojih problema. I ja sam svojedobno trazio neki sat screensaver i nasao ga. Jednostavan analogni sat sivo bijeli na crnoj podlozi, pali i gasi se trenutno, ne trosi resurse. jedina "zamjerka" mu je sto je brandiran: naime ima natpis neke firme "Lunarmedia". Ako te zanima posalji mi pm s e-mailom pa ti ga posaljem. ![]() Zadnje izmijenjeno od: vodokotlic. 03.11.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je još uvijek drag stari ATI Ocean sa 8500. ![]() http://www2.ati.com/misc/demos/ATI-8...an-SS-v1.1.exe
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
|
vodokotlic se ne javlja... imaš PM... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|