|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Driver za grafu
Molim vas za pomoc! Imam ATI 9600 XT i odlucio sam stavit nove drivere i sad normalno izbrisem stare i resetiram komp i instaliram nove. Javio mi je da moram instalirat .net 2.0 i ja si mislim budem dok instaliram drivere i ok. Tako i napravim kad mi nakon sl resetarta slika bude u 640/480 i sa samo 4 boje (ne moze se promjenit) - katastrofa! Zbrisem ja opet sve (ne i .net 2.0) i sad bez drivera je slika 800/600 32bit. Probam ponovno, mozda treba prvo instalirat .net 2.0 ali nista. Da ne duljim zbrisao sam .net i drivere, probao vratit stare (gdje mi je sve radilo kako treba - s .net 1.0 - njih imam) al opet ista stvar, stvarno vise ne znam sta cu pa sam vas odlucio pitat za pomoc! (sve kombinacije sam probao) (Sad ovo pisem bez drivera) Samo mi molim vas nemojte rec da je nes crklo... |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Driver Cleaner i sve pocisti pa probaj opet stare instalirat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koji chipset imaš? VIA?
#6 |
Super Moderators
|
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
morao sam zbrisat win jer mi je trebao komp (s grafom)... Kad sam ga zbrisao pokazao se jednak problem. Izgleda da se "kolje" ili .net framework 2.0 ili novi driveri ati-a sa necim u mojem kompu! Tako da sam stavio najnovije drivere ati-a koji ne trebaju .net 2.0 a to su 6.3. Sad radi bez problema! Jel znate mozda u cemu je stvar?! Hvala svima na savjetima! |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Trebaš ih samo ako iz nekog čudnog razloga želiš koristiti ATI-jev CCC.
![]() |
#9 |
Premium
|
E vidis to nisam znao, hvala! Koristio sam prije ove sa Bagovog DVD-a koji su s control centrom pa sam mislio njih i dalje... Evo sad radi bez problema sa ovima bez cc! |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Najbolja kombinacija ti je lupit samo drivere i ATT. ATT možeš skinuti tu: http://www.guru3d.com/article/atitraytools/189/ Ili samo 6.9 Omega drivere-sa njima dobiješ ATT u paketu skupa sa driverima.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
nebih preporučio najnovije drivere za tu stariju grafu |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
zato jer u pravilu nevalja stavljat nove drivere za staru grafu, barem je takav slučaj u nvidie, ali nisam znao da ima problem koji je riješen u novim driverima |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|