|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
gledanje filmova sa novom grafickom /problem
pozdrav! evo imam problem dok sam imao stari procesor i maticnu imao sam radeon 9700pro nakon nje je dosla nvidia7600gs i od tada nemogu gledat filmove preko wmedia playera nit bs playera nista sve bloka cjeli komp.dosao je i drugi procesor i maticna i opet isto sranje sve nakon prelaska na ovu novu graficku.probao sam puno drivera 3 puta formatirao disk i opet nista. znaci svaki put kad se pokrene neki film sve jednostavno bloka u task manageru javlja da player koristi 99%cpu-a i uspijem si zgasit player i sve se vrati u normalu pls pomoc ako itko zna sry na poduzem tekstu ![]() p.s. zaboravih napomenut da kad na kompu nema nikakvih codeca kad pokrenem film ima zvuka sve ok samo nema slike kad instaliram bilo koji codec odma se dogodo gore navedeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pretpostavljam da se radi o divx, a ne dvd filmovima. Nešto mi smrdi na lošu instalaciju vindoza. Ako se ne varam, postoji player s već ugrađenim codecima - VLC Media Player, pa ga malo probaj, a ne bi bilo loše probati i s Media Player Classic jer on ne treba instalaciju već ga samo kopiraš u neki folder na hardu. Od codeca jedino koristim DivX i WM9 i sve radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
|
jesi probao s 91.47 driverima...ako nisi probaj snjima meni je frend isto kupio nedavno tu grafu i imao je probleme neke,nakon sto je srusio windowse instalirao je te drivere za grafu,pa codece div-x i novi bs player koji podrzava i dvd....vratila mu se slika i sve je sljakalo kako treba...zaboravio sam napisati imao je i problema s tv karticim recimo "FM" je na njoj radio,a nije bilo slike na programima sve mu se smrzavalo,jer i ti si napisao da imas zvuka a nema slike,eto pokusaj tako...jer vjerojatno je problem u driverima,ili su krivo instalirai ili su se mozda poklali pa su i codeci poludili....
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 25.10.2006. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
I obavezno instaliraj pure video, strašna stvar za multimediju, na žalost nije besplatan. Snađi se nekeko.: evil :
![]() |
#9 |
Premium
|
probo sam sve nove drivere sve gluposti al nema pomoci trazio sam malo po forumu i nasao da je jos netko ima itsih problema http://forum.pcekspert.com/showthrea...ghlight=7600gs |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jesi probo skroz nove windowse, pa onda stavit samo osnovne video programe i codece za pocetak? Driver ostavi taj najnoviji, iako to ne bi trebalo imat veze.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Junior Member
|
I SP1, ili SP2... nisam sve gore cital mozda se ponovim, pa isprike unaprijed. isnstaliraj neki drugi video player, BS player, mediaa player classic, taj ni nema instalacije. Pa onda za mpeg 2 predpostavljam da imas neki DVD player, a za drugo pokusaj stavit FFD show.. Ima kakvih promjena?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
You'll Never Walk Alone
|
mozda stvarno nije kompatibilna s nekom komponentom,otidji u ducan pa objasni kaj je bilo i pitaj jel mozes zamijeniti za nekoga drugoga proizvodjaca tu istu seriju grafe,jer vidim da si sve pokusao i nema pomaka nazalost....
![]() |
#17 |
Premium
|
a stvarno neznam u cem je problem jer vidim da je i ovaj momak isto imao problema sa istim komponentama a grafa je bilo jednio od clud3d.ma skemijat cu valjda nesto nego sam mislio da netko od vas zna za nesto bas sto bi moglo bit svejedno thx svima na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
koje codece koristis , K-Lite Codec ili ... nove K-Lite Codec Pack 2.78 Full meni ne paše smrzne mi sliku kada prebacim na full screen ( nema bs playera ), meni su se pokazali naj stabilniji klmcodec144 i 137
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 01.11.2006. u 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
K-Lite je OK, samo ga treba znat instalirat. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|