Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.08.2003., 22:18   #1
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
zasto bube vole coolere? :)

veceras imam navalu nekih malih letecih bubica s zelenim krilima koje znaju tako ljeti naici.ali ovo ljeto posebna prica - ulete u sobu, zajure se u komp i zabiju u neki od coolera uz vrlo zanimljiv zvuk.dok ovo pisem jos par komada ih je napravilo samoubojtsvo (barem mislim da umru)......
nebi bio problem da ih cooleri na bocnoj strani stalno nesalju u mom smjeru, jedna mi je malo prije izbila cigaru iz usta, sprzio sam koljeno......
jel ima tko slicne posjetitelje i jebemu kako ih se rijesiti????ona sranja za komarce ih ocigledno neteraju
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2003., 22:46   #2
STRMX
Premium

STRMX's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
nemam takvih bubica kamikaza
ali ima nekih koji nisu komarci pa me jebu po noci

a ako ih se mislis rjesiti probaj ovo:
posto je pocelo opadati lisce napuni kantu sa njim i zapali
pa nece biti ni tebe ni bubica u sobi i mir bozji

Oglas
Staro 29.08.2003., 22:46   #3
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: zasto bube vole coolere? :)

Citiraj:
Originally posted by greg SE
veceras imam navalu nekih malih letecih bubica s zelenim krilima koje znaju tako ljeti naici.ali ovo ljeto posebna prica - ulete u sobu, zajure se u komp i zabiju u neki od coolera uz vrlo zanimljiv zvuk.dok ovo pisem jos par komada ih je napravilo samoubojtsvo (barem mislim da umru)......
nebi bio problem da ih cooleri na bocnoj strani stalno nesalju u mom smjeru, jedna mi je malo prije izbila cigaru iz usta, sprzio sam koljeno......
jel ima tko slicne posjetitelje i jebemu kako ih se rijesiti????ona sranja za komarce ih ocigledno neteraju
kaj imaš led fanove? možda zbog svjetla... ili neku flourescentnu farbicu na ventu?

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2003., 22:50   #4
Stormeye
Billy lives forever

Stormeye's Avatar

Datum registracije: Dec 2001
Nisi jedini stari !
Probaj staviti zastitnu mrezu na prozor, to je zakon.Tesko ces ih ubit aparatom za komarce.
BTW osim tih meni cesto ulete one letece bube sto budu u blizini kanalizacije( male smedje). Te su prava napast,ali zanimljivo je kad zaglave u cooler od proca,a pogotovo ako se radi o orbu ),pa se cuje zvuk pfzzzz i nema je vise he he.
Sad ce buboljupci na mene
Staro 29.08.2003., 23:15   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Moj cooler fraga noćne leptire. Jadnike privuće monitor i onda se motaju oko njega i malo se odmaknu i približe kućištu. Na bočnoj stranivi su dva otvora i iza jednog je bakreni duck koji vodi direktno od bočne stranice do coolera od CPU i onda pošto je zatvoreni prostor, samo ga uvuće unutra i na drugoj rupi samo izleti ona "prašina" koju imaju noćni leptiri na krilima, dakle audio-video doživljaj Mislim čistio sam malo kućište iznutra i pronašao sam i uz noćne leptire ostatke, ose, muhe, komaraca i nekih malih zelenih (ne vanzemaljaca) već onih malih šugavih skakavaca što lupaju kao da su od kamena kada se zalete u žarulju Kakav Pips, Mortein, Raid sa srebrnim cilindrima, ja imam bakrenu cijev sa vrtuljkom smrti na kraju vožnje tunelom

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2003., 00:15   #6
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Re: Re: zasto bube vole coolere? :)

Citiraj:
Originally posted by Horza
kaj imaš led fanove? možda zbog svjetla... ili neku flourescentnu farbicu na ventu?
ma kakvi, kuciste je u potpunom mraku, nepalim se vise na te svijetlece stvari.....
jednostavno su ti mali zeleni popizdili i bacaju se u cooler
zatvorio sam prozor i gusim se u smradu vlastitog znoja, stavio sam na led 10l cockte, a preostale napasti u sobi pokusavam udaviti pozdravom iz rovinja - nadam se da cu prezivjeti noc
Staro 30.08.2003., 00:20   #7
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: Re: Re: zasto bube vole coolere? :)

Citiraj:
ma kakvi, kuciste je u potpunom mraku, nepalim se vise na te svijetlece stvari.....
jednostavno su ti mali zeleni popizdili i bacaju se u cooler
zatvorio sam prozor i gusim se u smradu vlastitog znoja, stavio sam na led 10l cockte, a preostale napasti u sobi pokusavam udaviti pozdravom iz rovinja - nadam se da cu prezivjeti noc
vatrom se to liječi! "to triba petrolejom zalijat i užgat pa neka gori". ...mislm da bi jedan prastari deodorant i fajrcig loše utjecali na populaciju insekata u bilo kojoj, pa čak i najzahtjevnijoj sobi.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2003., 00:56   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

greg, pošto si duhanski pušač (da ne bi bilo nesporzuma , mada bi trebao prestat, ja sam pušio 13 godina i eto zadnje 3 nisam niti zapalio, dakle sada sam nepušač (Bravo ja) ). Trebaš uzeti upaljača i sve ih napuniti u toj sobi ali ne smiješ otvarati vrata niti prozor i onda nakon što napuniš njih jedno 10 - 15 (ovisi o veličini prostorije) upališ jednog da vidiš jesi li ga dobro napunio. Slijedi pravo malo slavlje Garantiranu u sobi preživljavaju samo organizmi teži od 50 kg ali uz gubitak svih dlakavih površina izloženih djelovanju gas-killera

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2003., 10:41   #9
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
greg, pošto si duhanski pušač (da ne bi bilo nesporzuma , mada bi trebao prestat, ja sam pušio 13 godina i eto zadnje 3 nisam niti zapalio, dakle sada sam nepušač (Bravo ja) ). Trebaš uzeti upaljača i sve ih napuniti u toj sobi ali ne smiješ otvarati vrata niti prozor i onda nakon što napuniš njih jedno 10 - 15 (ovisi o veličini prostorije) upališ jednog da vidiš jesi li ga dobro napunio. Slijedi pravo malo slavlje Garantiranu u sobi preživljavaju samo organizmi teži od 50 kg ali uz gubitak svih dlakavih površina izloženih djelovanju gas-killera
ma nije bilo potrebe za tim....
sad zivim sam pa imam cijelu kucu za sebe - uspio sam naci prostoriju koju bube nisu napale i tamo prespavao....
novi je dan, pticice pjevaju a ja idem kupiti mrezu za prozor
Staro 30.08.2003., 10:41   #10
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Možda ih privlači zujanje ventilatora ili neka rezonancija zvukova koja dopire iz kučišta, a mi obični smrtnici (čitaj: homo sapiens ) to ne čujemo. Možda ti kučište proizvodi ljubavni zov (zujanjem ventilatora) mušica sa zelenim krilima i onda muški rod (mušice) popizde i uleču glavom bez obzira.
Jel smo mi ljudi toliko drugačiji od mušica sa zelenim krilima.... dođe ti da se zapitaš...:confused:
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.08.2003., 10:24   #11
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
ma nije bilo potrebe za tim....
sad zivim sam pa imam cijelu kucu za sebe - uspio sam naci prostoriju koju bube nisu napale i tamo prespavao....
novi je dan, pticice pjevaju a ja idem kupiti mrezu za prozor
Pih kakva mreža pa nisi puko ja pri ruci za takve slučajeve imam novine koje savršeno ubijaju takve oblike života,ili malo travariš i ni traga od insekata
Stipe je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2003., 10:46   #12
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Stipo
Pih kakva mreža pa nisi puko ja pri ruci za takve slučajeve imam novine koje savršeno ubijaju takve oblike života,ili malo travariš i ni traga od insekata
ma novine, muhomlati i te stvari nepale....nevidis gamad, samo ih cujes kako lupkaju po zidovima ili fiiiijjjuuuu dok izlecu iz coolera.
skuzio sam da se pale na ove na bocnoj stranici koje sam iskljucio.cooler na procesoru izbjegavaju (valjda im je prespor i besuman) ali su se namjeracili na napajanje.....
ali postoji rijesenje za sve
skuzio sam da RAID tablete ih netaraju ali RAID bocice da.....nije mi bas jasno, trebalo bi biti isto sredstvo u oboje ali ocigledno nije....
cim sam to skuzio, otisao sam i spizdio 250 kn na to i opremio svaku prostoriju s aparaticem...sad je mir
Staro 11.09.2003., 22:50   #13
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
...ja imam bakrenu cijev sa vrtuljkom smrti na kraju vožnje tunelom
čista poezija....neko je nadahnut....
Oglas