|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
QUADRO FX 3400
Prijatelj mi je nudi za jeftine novce. Vrijedi li to šta za igranje ili je samo za profi upotrebu. Dali bi se mogla usporedit sa nekom ˝normalnom˝ karticom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zar stvarno niko ništ nezna o toj grafulji??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovisi za koliko jeftino ti nudi, uglavnom u rangu je GeForce 6800 Review: http://www.amdzone.com/modules.php?o...tid=159&page=3
![]() |
#4 |
Čovjek
|
Što znači "jeftini" novci? Kartica je dobra za igranje, ali su za tu namjenu gaming kartice bolje. Quadro FX linija kartica namijenjena je prvenstveno 3D programima, i glavna razlika između tih "pro" kartica i "gaming" kartica je u driverima, budući da koriste iste čipove (iako su navodno kod pro kartica ugrađene nešto kvalitetnije komponente tipa kondenzatori i sl.). Mislim da bi ti bilo najbolje otić kod frenda i isprobat kako se kartica ponaša u igrama (ako imaš tu mogućnost). Inače ti je Quadro FX 3400 paralelna s GeForce 6800, znači koriste isti čip, i 6800 se može softmoddati u Quadro FX 3400. Ne znam o koliko se novaca radi, ali mislim da ćeš bolje proći s nekom regularnom gaming karticom (7600GT npr.) Koliko para traži za FX 3400? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Traži 1800 kn. Jel to previše??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |