|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
konfiguracija uz MAXdsl
Ovo je konfiguracija koju nudi HT uz adsl. Znam da fale još neki podaci, ali ako netko zna više o tome, molio bih ocjenu te konfiguracije, uglavnom za igre. * Windows XP HOME * AMD X2 3800 dual core * 1 GB DDR2 * HDD 160 GB SATA2 * VGA PCle X1300PRO 256MB * DVD RW dual layer * tipkovnica, miš, zvučnici * monitor Samsung 19" TFT 940N, fast 8 ms * 24 mjeseca garancije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nikako ne uzimat takve "hocu internet" konfiguracije. Od svega samo taj proc vrijedi, ostalo je smece. Neces se naigrat na takvoj konfi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ma stvarno nema smisla kupovati te konfiguracije,pogotovo ne ove "hocu internet".Radje odi s nekim u ducan i nek ti slozi konfu za tu lovu ili uostalom otvori novi thread tu na forumu i napisi da bi zelio za xxx love neku konfu pa da ti ljudi predloze sta bi bilo najbolje za uzeti,a vjeruj mi dobit ces duplo bolji komp....
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Sine ira et studio - Bez predrasuda: ![]() Mislim da je konfiguracija super, za ljude koji nemaju 8000kn+ u gotovini. I sam razmisljam o njoj. Radi se konfiguraciji vrijednoj 7500 kn+ koju t.com daje za 5800 kn na 24 rate beskamatno. Svi oni koji imaju 8000kn+ u gotvini mogu sloziti bolju konfu. Oni koji zele dobru konfu na otplatu moraju biti spremini na 8000 kn + kamate od kakvih 8-10% godišnje sto je jos 1500kn na tu cifru= otplacujete oko 9000kn a kod t.com 5800. Procesor i monitor su dobri, graficka je low end, ali nije problem dati ju pod racun i za jos 500 kn uzeti bolju ili ju gurati godinu-dvje nije ni ona za bacit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Windows XP HOME -800 Kn * AMD X2 3800 dual core -1500Kn * 1 GB DDR2 -950Kn * HDD 160 GB SATA2 -500 Kn * VGA PCle X1300PRO 256MB -550 Kn * DVD RW dual layer -250 Kn * tipkovnica, miš, zvučnici -200Kn * monitor Samsung 19" TFT 940N, fast 8 ms -2100Kn * case +ps -190 Kn * maticna ploca -550Kn Ovo sam uzeo neku prosjecnu cijenu ako se uzima na 24 mjeseca na kredit po komponenti u nasim ducanima, i malo precijenio odredene komponente... Ukupno dode sa orginal windowsima XP ova konfiguracija 7650Kn... T-com navodi da ju prodaje za 5800Kn no cinjenica je da nakraju u 24 mjeseca platis 7700Kn. Istina je da je u to uracunata i mjesecna naknada za ADSL no ovako si ugovorno vezan uz t-com adsl na 24 mjeseca...Istina je da nije konfiguracija nista jeftinija, naprotiv, vec t-com daje besplatnu mjesecnu naknadu za adsl ako kupis ovo racunalo... Dakle SAMO mjesecnu naknada za brzinu (koja iznosi 79Kn), paket morate i dalje placati (min20Kn mjesecno za 1GB). Znaci nakraju ispadne da si obavezan isplatiti t-comu za 2 godine minimalnog paketa i ovaj komp 8148 Kn ,s time da nemate nikakvu kontrolu nad izborom komponenti... Kad kazem precijenio sam cijenu nekih komponenti to kazem jer su mis,tipkovnica i zvucnici obicno smece od ms-a koje je svojevrsno ventex poklanjao uz kupljenu konfiguraciju i to je prvo sto ceste promijeniti odmah cim kupite ovo racunalo, dok je maticna takoder jeftinija od cijene koju sam naveo, o kvaliteti kucista i napajanja necu ni govoriti.... Mislim da bi se za to dalo sloziti puno bolju i kvalitetniju konfiguraciju, pogotovo za igranje jer je ovo npr. graficka koja sigurno neznaci nista prosjecnom gameru... Pogledaj samo kako su se "usrecili" kupci iz prosle akcije - hocu internet... Mislim da se isplati cak i ako te nakraju ispadne 1500Kn skuplje kupiti kvalitetnije, ne kupuje se racunalo svaki dan, pogotovo ne ono sto mora trajati 2 godine... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|