|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
![]() Neznam sta se desilo sa ovim pekacem ali vise ne mogu prziti audio CD-e stane na 4% i radi radi ali ne pise koji je to vrag uso u pekac da je poludio.....Hvala na razumijevanju ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
4%????to je taman nakon sto napravi lead-in....znaci nesnimi zapravo nista jesi probao promijeniti medije???? i dali radi ikakve frke s data CDovima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
LG przilice vrlo su "interesantne". Na poslu imam 16x model koji odjednom vise nije htio prziti sporije od 8x i brze od 12x, jer bi na nekih 90% javio neki error (unknown error) i unistio CD. Nakon pola godine stvar se rijesila sama od sebe. ![]()
![]() |
#4 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
problem sam rijesio tako sto sam iskljucio opciju cd text... dok sam prije nego li sam skuzio da je u tome problem promjenio firmware i sad pekac 32x10x40 radi kao 40x12x40 ludo... ali kad u neri stavim cd text javlja se ista greska....skuri cd do 4% i nista stoji i stoji.... PoZdRaV ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
uvijek imaju skoro sve najnovije. Topla preporuka ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
jebote jesi nadrkan(kad tebi odgovara)... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Šta god upisao otišao sam na neki lijevi link. A neda mi se skidat firmware sa prve stranice na koji naidjem, jer me strah da nešto nepođe po zlu pa onda ode prža. ![]() A što se tiče programa tu je stvar lakša jer neće sjebat nešto. ![]() A koga sam pizdio da pogleda na googlu na googlu? Ako misliš na onog što je pitao kako dekodirat sat. kanale sa BT878 chipom, odgovorio sam mu na Private jer bi odmah zaključali post da sam tamo napiso ime programa. EDIT: Jel mogu ja odmah puknut 2,01 verziju bez da prvo instaliram 1.01 i 1.02?
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by markich Zanima me gdje mogu naci prostor za smjestaj Web Stranice sa bar 20 MB, podrskom za php i FTP uploadom, naravno da je besplatno, thnx::: -------------------------------------------------------------------------------- A ga u GOOGLE upises free web space???!!! Nece ti ruka otpast. zadovoljan? daj pusti ljude na miru-ako ti već drkaju živce bolje šuti... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Pa to je svarno bilo teško nać zar ne??????????????? Pa mogao si i nadodat da sam stavio koji su najbolji po meni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Topcities i Netfirms. Jest da nemaju podršku za php ali su dobri. Ali mislim ono fakat je glupa usporedba!!!!!!! (bar meni) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŠTA SE DOGODI KAD U GOOGLE UPIŠEŠ "FREE WEB SPACE" !!!!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
jesi li zatim sljedeći dan pito glupost ko i taj kom si se rugo? e...nemoj mi tu drkat živce onda... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Kriv sam. Neznam koristit google. Sta cu mu ja sad? ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
matroxfanatic
|
Kada se vec vodi rasprava i mini tecaj koristenja Googlea, evo nesto za zabavu: u Google ukucajte "selo moje malo", pa obratite paznju na prvi rezultat. ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
nisam ni ja neki super duper haker... ali ne rugam se drugima - ako znam.pomognem,ako ne,nikom ništa... simply,isn't it? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|