|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
T-Com ADSL spajanje i FLAT?
Prijavio sam se za ADSL 13.10.2006. da bi uhvatio akciju FLAT na dva obračunska razdoblja. U utorak mi je stigla obavijest da sam 18.10.2006. postao korisnik max ADSL usluge te su mi poslani korisničko ime i lozinka. A još me nisu ni kontaktirali, a kamoli došli priključiti!! Ne znam kako da to tumačim... Hoće li mi se kao prvo obračunsko razdoblje računati vrijeme od 18.10.2006. do kraja 10. mjeseca ili se to računa od trenutka prvog spajanja? Ako mi se računa od 18.10. prema onoj obavijesti onda je to pušiona!! Prema ugovoru ispada da oni imaju pravo uvesti mi ADSL u roku od 30dana što bi treblo biti sredinom 11.mjeseca i onda imam FLAT samo pola mjeseca (od 18.10. do 31.10. - prvo obračunsko razdoblje i od 1.11. do 30.11. - drugo obračunsko razdoblje, a bit ću spojen maksimalno 2 tjedna...) Nadam se da sam u krivu jer ako je tako onda raskidam ugovor i čekam vrijeme kad će postojati samo FLAT. Ispričavam se na dugom postu i molim vas za objašnjenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Koliko sam ja upucen tocna informacija je od trenutka prvog spajanja. Barem je tako bilo prije 2g kad sam ja uzimao DSL jer znam da sam cekao 10 dana sa prvim spajanjem ne bi li pokupio flat. Ako ti je došlo korisničko ime i lozinka onda ce ti doc ubrzo to sprovest, ak ne dolaze onda ih zovi jer su vjerojatno zametnuli tvoj radni nalog... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovako, flat ti teče od prvog spajanja bez obzira kada se spojiš, bitno ti je samo da si podnio zahtjev u promotivnom razdoblju, pa i da ti dođu sljedeće godine ti ćeš imati tih 2mj flata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svima prvo dođe papir, a tek onda ugrade ADSL tako da se ne sekiraš previše oko toga. Obračunsko razdoblje je 1-31 u mjesecu i ti si dobio flat 2 OBRAČUNSKA razdoblja. Dakle, ako ti dođu i montiraju ADSL do kraja mjeseca, ne spajaj se prije 01.11. jer ćeš popušiti jedno obračunsko razdoblje flata.
![]() |
#5 | |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Nije 100% tako jer svi dobro znamo tko je i šta je t-com! On ima 2 obračunska razdoblja a ne 2 mjeseca flata , znaci ako se spojia 29tog propalo mu jedno obračunsko razdoblje,ja isto sebi sad čekan 1.11 i onda čista 2 miseca flata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
ja dobio adsl ponovo prije 10 dana i cekam 1.11. da ukljucim svoju sifru, sad sam na posudjenoj ![]() potvrdjujem, od 1 do 30/31 se racuna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Jučer sam pričao s frendom o nekom njegovom frendu i ustanovili smo da se lik zahebo i ispušio obračunsko razdoblje jer se konektao 20 u mjesecu. Njemu je monter reko da se može konektati. Kad je čuo priče o pušenju, nazvao je SZP i saznao da je popušio. Poznavajući t-scum, čisto sumnjam da će ti pokloniti nešto, a ponajmanje 10 dana gratis flata.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Trenutno me najviše brine koji ću modem dobiti... Može li se nekako provjeriti nakon prvog spajanja imam li flat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ali će ti vjerojatno prvih par dana pisati 5gb, a tek onda će ti napisati flat...zato ih za svaki slučaj odmah nazovi i inzistiraj neka ti na korisničkim stranicama odmah napišu da imaš flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Inače, i ja sam ugovor potpiso 13.10 i rekli su mi da pričekam 01.11. ak oću imat puna 2 mjeseca flata...tak da...A gle, danas je 29., u najboljem slučaju nam mogu sutra doć instalirat to, pa nije problem pričekat još dan-dva... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
U pravilu da, nije 100% Citiraj:
Dakle, flat vam je zagarantiran u trajanju od 2 obračunska razdoblja ako se spojite 1. u mjesecu jer se kod t-coma broje obračunska razdobalja a obračunsko razdoblje je od 1.-31. u mjesecu. Ove fore sa pola mjeseca da bi se zaradilo 2.5 mjeseca su osobni rizik svakoga. U večini slučajeva će te dobiti flat ali ponavljam to je u večini slučajeva. T-com isto tako može odjednom odustati od svog internog pravila pa da toga nema. Problem je u tome što je sustav naplate po obračunskom razdoblju a reklamira se 2 mjeseca, tako da su se ljudi prije spajali racimo 28. i pušili mjesec dana flata, te se zatp pribjeglo ovom sistemu.
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam se spojio 18.9 i imam ADSL FLAT do 30.11. Barem su u nečem pošteni.
![]() |
#21 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Meni su adsl spojili 20.10. i odmah sam ga poceo koristiti i upravo sam sada provjerio kod sluzbe za korisnike u promotivnoj akciji sam do 31.12, znaci 2 mj i 11 dana, ustvari tako mi je i monter rekao. Barem nesto mukte od njih.
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Frend je podnio zahtjev prije 15.10 i došli su mu instalirati prije tjedan dana. U službi mu vele da ima flat, ali na stranicama (iako je više puta zvao da mu promjene) još uvijek piše maxadsl start. Dal da skida ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Neka skida. Na webu zna često pisati krivo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|