|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
gainward 6800gs
gainward powerpack ultra/2300 PCX 6800GS - ovako pise na kutiji dakle iman problem oko DVI konektora kupija sam SAMSUNGOV 19" LCD 930BF i kad ga spajam na DVI konetor slika se pojavljuje samo kroz BIOS i do poetka ulaska u Windowse a plije sve crno kad stavim analogni sve je OK!! monitor sam probao na drugom kompu i sve radi kako triba!! kako ukljucit DVI konetor na mojoj kartici??? ZAHVALJUJEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
moze li mi bar neko od prilike rec u cemu je problem??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Čekaj imaš jedan VGA i jedan DVI ili imaš DVA DVI izlaza pa na jednome adapter za VGA? Jer ako si ga kopčao na drugi izlaz možda ti zato neće, inače probaj u driverima uključiti autodetekciju ili ručno uključiti taj drugi izlaz ako možeš pa restartaj, ili vidi da nema update biosa na proizvođačevim stranicama koji spominje taj problem, to se znalo tako rješavati u prošlosti...
![]() |
#4 |
Registered User
|
iman jedan VGA i jedan DVI izlaz problem je u drajverima jucer san probao izbrisat drivere od graficke i DVI proradio a kad sam naknadno isao instalirati drivere u pola instalacije san ostao bez slike na ekranu!! znaci ili je problem u dajverima ili j a neznam nac tu opciju za ukljucit DVI! ima li ko ovakvu karticu li neku slicno pa da mi posta screenshot di se to nalazi!! zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
sta niko nezna kako rijesit problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Re: gainward 6800gs
ja imam tu karticu i nisam imao takvih problema imam drivere 93.71 probaj njih stavit i pogledaj dali ti radi ali prvo ga spoji na vga instaliraj drivere i onda ugasi monitor premjesti na dvi i upali komp,,trebalo bi radit bar meni tako radi javi dali je uspjelo ako ne cemo nesto drugo pokusat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|