|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Nova konfiguracija, al da traje...
Bok, evo slazem si novu konfiguraciju, imam oko 1400 eura tako da bi htio da mi ipak potraje makar koju godinu. Sta mislite: e6300 asus p5b 2x ram 1024 kingston 667 mhz seagate 320 Mb ati sapphire 1900gt centurion 534 lc power 550w samsung 205bw par pitanja: 1) kakvo je napajanje koje bi uzeo? 2) dali se isplati ulagat 250 eura u graficku kad ce za jos malo izac dx10? ako ne, sta preporucate? ovo me pitanje najvise muci...: hitthewa Hvala svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
nije bas bajno...iako nekima solidno rade, ali bolje se ne kockati kad vec toliko ulazes...uzmes si nekog seasonica, enermaxa, fortrona, chiefteca, tagana, hipera, silverstona... sto se graficke tice...ti mozes sad uzeti slabiju/jeftiniju graficku, pa onda kad izidju dx10 kupiti novu...e sad, ovisi sto ces najvise raditi na kompu, ako se igrati, onda ti je neka 7600GS/GT najbolja opcija (imas ih vec za oko 800-900 kn, ako se ne varam), a ako se neces igrati previse, dovoljno ti je i x1300/7300 neka...a opet, ako se previse ne igras, tj. znas da neces htjeti najnovije (buduce) igre igrati na high details, onda ti se i isplati uzimati x1900gt, pa onda kroz koju godinu zamijenis grafu... i da, promijeni na hardu Mb - GB ![]() ![]() btw. dobro dosao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Pa, najvise bi uzimao graficku zbog igranja, jer mi je inace dosta i neka on board... ![]() Brine me jedino, posto uzimam monitor sa velikom rezom (1600 x 1050), dali bi 7600 izdrzao bez prevelikih trzaja...? p.s. hvala na dobrodoslici.: lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
mislim da bi 7600GT izdrzala...ali, nebi ti bio bad da malo smanjis rezu...a u ostalom...izbor ti je jednostavan, uzmes sad x1900gt, onda ne mijenjas karticu dok sve nebudu DX10 i ne padnu previse performanse, druga opcija ti je uzeti slabiju karticu i igrati na nekim nizim rezolucijama dok ne izadju DX10 grafe...e sad, ne pratim buducnost, tj. kad izlaze grafe, pa ti nemogu nista konkretno savjetovati...ali, ako ce izaci pocetkom godine, onda ti se ne isplati uzimati x1900gt, lai moras racunati i na to da ce prve DX10 grafe biti dosta skupe...
![]() |
#5 |
Premium
|
Osim što će biti skupe, igara koje podržavaju DX10 bit će za nabrojat na prste. Zato si uzmeš ovu x1900gt ili neku u tom rangu i kad se nakon pol godine do godinu dana stabilizira stvar sa DX10, prodaš ovu i kupiš neku DX10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|