|
![]() |
#1442 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
@phissen - Frutiger Linotype -> <..klik..>
![]() |
#1443 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ljudovi zasto nemogu skinut samurize?!? Cijeli dan pokusavam. Vec sam lud laganini.... EDIT: Uspio. Jel mi moze kak reci da naredim samurizeu da kad kliknem na taj monitor da mi otvori F disk. Vec buljim u onaj konfigoratur pol ure. Sve sam uspio, ali ja ocu da to bude klikabilno ![]() EDIT 2: Zaboravite da sam ista pitao. Nije taj samurize za mene isto kao ni foobar. Nemam ja vremena visit 5h za kompom i gledat u jednu ikonocu. Za takve postoji konfabulator/media monkey. Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 26.10.2006. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
hvala tutix probam ujutro. @deadman: skin za winamp, ako moze link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@shadowXL, tutix zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
/
|
21 u taskbaru, 86 na desktopu svaka ti dala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Premium
|
Ma inače nije da sam jako neuredan.... Ove ikone su složene nekim redom i njihovo korištenje dolazi sa Instructions i Readme file: 1. ikone su sortirane po datumu 2. ako je nešto izbrisano, najnovija ikona dolazi na njeno mjesto 3. ne briše se ništa s desktopa jer bi nekad moglo zatrebati, osim ako se briše po defaultu sa uninstall 4. koristi shortcutove koji su na desnoj strani desktopa jer su to najnoviji programi 5. Ako ti se poželi igrati WoW, nema ga na desktopu, nego u Start-u 6. Ako ponestane mjesta na desktopu, stavi veću rezoluciju pa nastavi s punjenjem 7. Ako je desktop pun pri najvećoj rezoluciji, reinstal windows!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Moderator
|
Tako je, MBM. Ovo sam dobio kemijajuci po crnovome pluginu. Crni - nisam uspio nikako pokrenuti ga kako bog zapovijeda, sve je ok (barem tako izgleda), a on ispadne onako deformiran. Maknuo sam plocu, dodao jedan png i ispalo je slijedece... Nadam se da ne smeta sto sam ga editirao, jer onako ne radi, a to mi je uvjerljivo najbolji plugin za foobar. ![]() ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 27.10.2006. u 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa isprobavao windowblinds punu verziju, i program je bezveze.. nema apsolutni nikakvih opcija, osim za win theme.. ni za ikone, ni za ništa drugo.. po ovome što sam do sada vidio, tuneup utilities 2006 je daleko "jači" program... atha, aj mi samo ti fino navedi koje programe koristiš za uređenje windoza? foobar ne trebaš spominjat, jer ga ne volim, a čujem da je i samurize kompiciran, nije to za mene... ![]() znači, za izmjenu tema i ikona, i to j eto. drugo mi i ne treba. e da, i koji program za widgete? ja imam ovaj yahoo widget engine.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Moderator
|
Nije da ne pise na nekoliko zadnjih stranica... ![]() Prvo - UXTheme patcher, da ne moras koristiti te shity programe za izmjenu tema, vec jednostavno ubacis neku temu u win\resources mapu i pokreces. T-Clock za izgled start menu buttona. Za ikone - tuneup styler, a ostalo bas i ne koristim. Tu su samurize i foobar za mp3ce i to je to.
![]() |
#1458 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ne znam pise li negdje, ali super program za uredjivane izgleda windosa i poboljsan rad je tuneup utilities 2006. koristim ga neko vrijeme, i pokazao se uredu, ali sam cuo da neke zna zafrkavat(mom frendu je malo krsio windowse) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
/
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
/
|
ha, šta drugo reći nego zahvaljujem i tebi i crnom ![]() EDIT: evo uspio pokrenut FLB ![]() i sad kak dobit onak "izbornike" sa npr. "PROGRAMS", "IGRE", "VIDEO" i unutra da su neki shortcuti nečega...kak god probam nejde...wtf? : stoopid EDIT2: sad kad sam taskbar odozgora prebacio dolje dobim ovaj ispod prostor prazan : nono : kak to maknut --> ![]() RIJEŠEN PROBLEM - bezzzze sam išel mijenjat rezu na višu, al mi nije odgovaralo i onda kad sam vratil na staro sve se popravilo...lol Zadnje izmijenjeno od: svebee. 28.10.2006. u 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |