|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
rar password ?
nedavno sam skinu 2 filma i oba su rar-ana i kad pokusam otvorit trazi me sifru..tamo je bilo neko objasnjenje .trazi se da instaliram neki program pun spaywera itd..sto sam sve i napravio (poslje ga mako i ocistio sve spaywere sto je ostavio-ja se nadam) dali postoji nekakav generator za te sifre ili bilo sto thnx
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Postoji ali odustani... ako je šifra duža od 3/4 znamenke trajaće par godina da ju program otkrije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupi filmove pa se nećeš s time zezat...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Passware asterisk key cracker Passware Password Recovery Kit v5.0 Eto pa se sigraj kad si već toliko uporan ![]() Javi nam za godinu/dvije šta je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ako si skidao s torrenta onda ti je šifra 99% naziv te stranice.Sad jel sve zajedno,ili bez www ili com,probaj.Ja sam tako par puta uspio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
odi na torrent sajtove i nadi isti torrent. trebalo bi negdje pisat ako si torrent nasao na otvorenom sajtu trackera... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|