|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Mali Case Moding
Evo ovako gledo sam malo tu po forumu i jako mi se dopala ideja o unutarnjem crnom kučištu , rekoh moram i ja to nabavit . Dakle sve je počelo micanjem svega iz kučišta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Pošto sam imo već izrezanu stranicu koju sam prije par godina izrezo ubodnom pilom ofc . htio sam nešto novo nešto neobično tako da sam uzo olovku i papir i bacio se na posao crtanja nekakvog tribla. ( nažalost nisam uspio slikat crteže jer sam zaboravio) i sad to je trebalo i izrezat no pošto nemam niti laser niti dremel opet sam ostao na ubodnoj pili . Nakon 3 i pol sata ( jako je brzo prošlo ) rezuckanja ( malo lima malo sebe ) uspjeh . Napokon gotovo . Sad je trebalo pleksi nabavit , nakon 15 min potrage u podrumu pleksi je napokon pronadjen no dvije male plohe . HMM?? Polegnem ih ja na stranicu i taman posredini mi pašu ( zahvaljujem bogu kaj nemoram kupovat ). Malo prebriso pleksi i zašarafio ga na stranicu . Odnio stranicu u sobu stavio na na kučište i VOILA!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
"Crazy Shale"... Dobro si to izveo....najviše mi se sviđa "Tribl", dobro si ti to izrezao s ubodnom! Jedino bi još malo mogao srediti kablove, ali kao što sam rekao ..... dobar posao! Zaslužuješ ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
fino zgleda,svaka cast....
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kučište stvarno mrak izgleda. Čestitke. Ali promjeni napajanje prije ne kaj bude kasno, smartbox je užasno smeće od napajanja.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
odlicno si to sklepo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma znam koma je dobio ga na poklon od dede lol kaj deda zna samo da pise 400watta lol ovak i onak novi komp dolazi tak da i napajanje ( hiper 580 type r ili seasonic 480) inace sadasnja konfa je barton 2.6 gigabyte 7n400s kingmax 512 ddr400 GF fx5500 128, a u dolasku E6300 asus p5b delux crucial 1gb 667 bliss 7900gs 512mb |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
LOL deda ti je zakon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čuj, gore od ovoga trenutno nemre bit ![]() Šala, s ovim Hiper-om ćeš se preporodit, makar nisi treba baš toliko Wata. Ali, sve u svemu, super ![]()
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
haha naravno da se moto a cuj malo po malo sam rezo i ravno . nije to jos gotovo do kraja rubovi malo strse a i ostri su ko zileti tak da moram nes smislit u vezi toga. Vec sam se N puta zrezo na to dok sam radio .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ni ja isto nemrem bilivit da si ono rezo ubodnom ali izgleda boooooooolesno.Svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|