Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.10.2006., 22:46   #1
pero55
Premium

pero55's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
SE k610i ili 6233

Koji da od ova dava uzmem sa tim da mogu SE dobiti za 1kn dok nokiju za 500kn,,, ali do sad sam imal 2 nokije i sve radilo dobro dok SE svaki 3 dan zasteko pa sada dali je to slucaji i sa 610i?? I mobitel bi koristil vecinom za mp3 pa me zanima koji dobi bolje slusalice i dal se mozda dobije u kompletu priključak za 3,5 slusalice ili ne,,, i da jos mi je bitna baterija,,, koliko dana bi zdrzal koji mobitel sa 3 sata mp3 na dan, 10 poruka,10 min poziva???

Unaprijed hvala,,,,
pero55 je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2006., 22:59   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
6233 je klasa iznad zbog boljeg ekrana , i to osjetno boljeg ekrana , ja bi ju uzeo radije nego k610 koji sam malo koristio i mob stavarno nije nis posebno nego klasicni predstavnik neke poslovne klase . slusalice sa k610 su meni bolje legle jer mi inace bolje pasu modeli slusalica uz sonye .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.10.2006., 07:46   #3
Gladius-
Premium

Gladius-'s Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
6233 je klasa iznad zbog boljeg ekrana , i to osjetno boljeg ekrana , ja bi ju uzeo radije nego k610 koji sam malo koristio i mob stavarno nije nis posebno nego klasicni predstavnik neke poslovne klase . slusalice sa k610 su meni bolje legle jer mi inace bolje pasu modeli slusalica uz sonye .
hm 2 mpxla; prosiriva memorija; 3G; bt 2.0; hmm bas i nije ''poslovni'' mobitel (jest da spartanski malo izgleda kao i vecina SE-a ali nije ruzan dapace...)
Gladius- je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2006., 11:34   #4
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
a koja je klasa nego poslovna ? sigurno nece proizovdjac napisati da mu je target skupina mladi od 20-25 koji kupuje mob zbog tih didji midji da bi slikali gluposti i snimali odnose . ionako , ne vidim razlog da kod nas se guraju 3g uredjaji kad ga koristi mozda 1 promil korisnika . 6233 je bolja u segmentu sinkronizacije sa kompom i meni nije stvarala probleme sa bt slusalicom dok k610 je , odnosno iskljucivao se .
a uredjaji u klasi iznad idu vec sa 3.2 , optickim zumovima , ekranima na dodir i blabla , da ne nabrajam novotarije .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2006., 13:46   #5
Robi555
Premium
Moj komp

Robi555's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Imam K600i i ako je K610i dobar kao on/bolji od njega toplo ti ga preporučam
Robi555 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas